Powered by Smartsupp

QuarkCopyDesk

Trvalá licence MAC/WIN 
QuarkCopyDesk
QuarkXPress CopyDesk je software pro spolupráci na obsahu, který umožňuje úpravy kopií a obrázků bez nutnosti měnit zavedený layout. Po vytvoření návrhu stránky v QuarkXPress lze nadpisy, podnadpisy, bloky textů, fotografie a grafiku označit jako nové ...
 
7 850 Kč
6 488  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
6 587 Kč
Výrobce
Quark
DPH
21%
Kód
QUECD
Part No.
350020

    Popis produktu

    QuarkXPress CopyDesk je software pro spolupráci na obsahu, který umožňuje úpravy kopií a obrázků bez nutnosti měnit zavedený layout. Po vytvoření návrhu stránky v QuarkXPress lze nadpisy, podnadpisy, bloky textů, fotografie a grafiku označit jako nové nebo upravitelné součásti, které mohou autoři a redaktoři přidat nebo upravit. Takto přidělený článek si otevřete v CopyDesku a editujete. Text lze měnit, obrázky umisťovat, ořezávat nebo otáčet a vše tak dotvářet na míru daného článku. Můžete tak zefektivnit publikační proces, vyvarovat se chyb a snáze dodržet termíny.

    QuarkXPress CopyDesk se integruje s QuarkXPress i s publikačním systémem Quark Publishing Platform.

    Hlavní výhody CopyDesk

    Umožněte svým návrhářským a redakčním týmům spolupracovat, zkraťte cykly recenzování a schvalování a zefektivněte procesy tvorby a publikování obsahu. QuarkXPress CopyDesk usnadňuje kontrolu kopií, jejich úpravu a základní úpravy fotografií při zachování integrity návrhů stránek.

    Pomocí tohoto softwaru můžete:

    • Vyvinout jediný automatizovaný pracovní postup pro efektivnější produkci obsahu a publikační procesy, čímž se eliminují četné cykly recenzování a schvalování.
    • Vidět přesnou reprezentaci rozvržení QuarkXPressu, ale umožnit úpravy pouze konkrétních komponent určených designérem/designérským týmem.
    • Zachovat atributy, jako jsou styly, geometrie článků, pomlčky a odůvodnění.
    • Upravovat stávající kopie, měnit nadpisy, vkládat poznámky, umisťovat fotografie a provádět základní úpravy fotografií.
    • Přidávat nadpisy, podnadpisy a obrázky a navíc přesně přizpůsobit kopii konečnému rozvržení v aplikaci QuarkXPress.
    • Zobrazení poznámek, sledovaných změn a doplnění obsahu v kontextu rozvržení, což zlepšuje komunikaci a spolupráci mezi členy týmu.

    Stránky výrobce:

    http://www.quark.cz

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac/Win
    Jazyk aplikace Čeština, Multijazyková (vč. CZ)
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce Quark

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.