Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite IntelliTrax2 Full Service Contract

Head & Track. 
X-Rite IntelliTrax2 Full Service Contract
Zahrnuje každoroční prověření certifikovanými techniky, kontrolu, vyčištení a opravu.
 
Výrobce
X-Rite
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg počítačové)
Vaše cena  s RP*
54 702 Kč
DPH
21%
Kód
MOSCAT340-01
Part No.
SCAT340-01

    Popis produktu

    X-Rite Full Service Contract je exklusivní pětibodová servisní smlouva na přístroje vyrobené fiirmou X-Rite. X-Rite doporučuje Full Service Contract k přístrojům při koupi zařízení nebo před uplynutím záruční doby. Smlouvy jsou k dispozici na jeden, dva nebo tři roky. Full Service Contract zahrnuje každoroční prověření a dokumentaci přístroje firemními X-Rite nebo certifikovanými techniky, kontrolu, vyčištení a opravu přístroje, test přesnosti měření, prověření konsistence a opakovatelnosti měření, certifikaci přístroje, dopravné ze servisního centra v Německu.

    Benefity programu: prioritní vyřízení servisu přístroje, práce a náhradní díly v ceně vyjma příslušenství a kalibrační destičky, neomezený počet servisních oprav během doby trvání smlouvy (výjimku tvoří škody způsobené hrubým nebo nesprávným použitím přístroje), zapůjčení náhradního přístroje, smlouva o poskytování služeb obsahuje rozšířenou podporu na hardware zakoupený v délce trvání smlouvy.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce X-Rite

    Příslušenství

     
    941 231 Kč 

    bez DPH

    1 138 890 Kč 

    s DPH

    vč. software. Automatický spektrofotometr ke kontrole kvality ofsetového tiskového stroje. Lze vybrat z velikostí: 29", 32", 40", 44".

     
    1 115 612 Kč 

    bez DPH

    1 349 890 Kč 

    s DPH

    vč. software. Automatický spektrofotometr ke kontrole kvality ofsetového tiskového stroje. Lze vybrat z velikostí: 56", 65".

     
    710 240 Kč 

    bez DPH

    859 390 Kč 

    s DPH

    pouze hardware. Automatický spektrofotometr ke kontrole kvality ofsetového tiskového stroje. Lze vybrat z velikostí: 29", 32", 40", 44".

     
    879 992 Kč 

    bez DPH

    1 064 790 Kč 

    s DPH

    pouze hardware. Automatický spektrofotometr ke kontrole kvality ofsetového tiskového stroje. Lze vybrat z velikostí: 56", 65".

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.