Powered by Smartsupp

Esko ArtiosCAD 2D Drafting Solution

První nová licence 
Esko ArtiosCAD 2D Drafting Solution
Cena za první licenci. Konstrukční software (2D zobrazení) pro tvorbu obalů z hladké či vlnité lepenky vč. jejich databází.
 
170 790 Kč
141 149  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
144 950 Kč
Výrobce
Esko
DPH
21%
Kód
ES96AR158T
Part No.
96AR158T

    Popis produktu

    Nejrozšířenější konstrukční software pro tvorbu obalů z hladké či vlnité lepenky, displayů i pro další strukturální design. Zahrnuje kompletní nástroje pro konstrukci, grafiku a design, katalogy ECMA a FEFCO, vizualizaci v PDF i včetně event. potisku, vše ve 2D.

     

    Nemusíte být zkušený konstruktér, abyste vytvářel profi obaly. Tento software v sobě zahrnuje katalogy obalů ECMA (obaly z hladké lepenky)  a FEFCO (obaly z vlnité lepenky) či displayů. Stačí si z katalogu vybrat požadovaný obal a zadat rozměry a celá konstrukce se automaticky přepočítá dle Vašich požadvků a pokud chcete, lze obal dále libovolně upravovat. Pokud má být obal či display opatřen potiskem, můžete ho na Vaši konstrukci naimportovat. Samozřejmě lze vytvořit i svou vlastní konstrukci na "bílém plátně". K dispozici jsou různé možnosti náhledu finálního obalu ve 2D, buď ve formátu PDF či pomocí různých prohlížečů.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná
    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Win
    Jazyk aplikace Čeština, Angličtina
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce Esko

    Podobné produkty

     
    61 479 Kč 

    bez DPH

    74 390 Kč 

    s DPH

    První nová licence Modul pro automatizaci změny rozměrů vytvořených návrhů obalů.

     
    38 008 Kč 

    bez DPH

    45 990 Kč 

    s DPH

    volitelný doplněk ArtiosCAD je ve všech verzích 2D i 3D vybaven funkcí vyřazování na arch na principu bounding boxes, tzn. skládání jednotlivých užitků vedle sebe na arch. Pokud ale pracujete s objekty, které lze tzv. zasouvat do sebe (nesting) a máte zájem efektivněji ...

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.