Powered by Smartsupp

Epson SureColor SC-T7700D

6 barev, A0, dvě role, 44" 
Epson SureColor SC-T7700D
Model SureColor SC-T7700D je plně integrované tiskové řešení formátu 44", které nabízí vysokou úroveň zabezpečení, vysokou produktivitu, inteligentní funkce a snadné ovládání.
 
159 990 Kč
132 223  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
139 947 Kč
Výrobce
Epson
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
30.20 Kč , DPH:  21%  (Velké tiskárny + velkoformátové tiskárny do formát)
Autorský fond
180.00 Kč, DPH:  21%  (Tiskárny S ink.tech. nad 20000 Kč)
Vaše cena  s RP* + AF*
132 223 Kč
DPH
21%
Kód
TEC11CH83301A0
Part No.
C11CH83301A0

    Popis produktu

    Hlavní Vlastnosti

    Tisk důvěrných dokumentů s vysokou úrovní zabezpečení
    Model SC-T7700D je vybaven vylepšenými funkcemi informačních technologií a zabezpečení. Nabízí tisk s vysokou úrovní zabezpečení pro středně velké a velké firmy. Mezi prvky řídící přístup k tiskárně patří šifrovaný přístup pomocí PIN nebo hesla a seznam přístupových práv (ACL). Zabezpečenou komunikaci zajišťuje síťové ověření 802.1x, protokol SNMPv3 a certifikát identity zařízení (TLS). Ochrana dat v důvěrných dokumentech je zajištěna šifrovaným diskem SSD a ověřením pomocí NFC.

    Vyšší produktivita díky stálému vysokorychlostnímu tisku
    Model SC-T7700D nabízí rychlost tisku až 130 m2 za hodinu, což znamená vyšší produktivitu. Tisková hlava PrecisionCore MicroTFP s šířkou 2,64" nabízí výjimečnou kvalitu tisku a vysokou rychlost. Umožňuje také automatické přepínání mezi různými typy nebo velikostmi předlohy.

    Kompaktní moderní design umožňující všestrannější použití
    Model SC-T7700D patří se svými kompaktními rozměry mezi nejmenší velkoformátové tiskárny trhu. Rovná horní plocha je praktická jako stůl pro práci s výtisky. Univerzální design předurčuje tiskárnu pro většinu kancelářských prostor. Protože má rovnou zadní a přední plochu a boky, je možné ji instalovat těsně u stěn a skříní. Všechny funkce tiskárny jsou snadno přístupné z přední strany, kde se nachází intuitivní rozhraní usnadňující obsluhu a výsuvný koš. Přístup zepředu urychluje a zjednodušuje pravidelnou údržbu.

    Vyšší kvalita obrazu díky novému červenému inkoustu
    Model SC-T7700D podporuje standard Adobe Postscript 3, vytváří výtisky vysoké kvality s přesnými detaily. Tyto vlastnosti jsou dosaženy použitím tiskové hlavy PrecisionCore MicroTFP s šířkou 2,64", technologií proměnné velikosti kapek a technologií kontroly trysek (NVT). 6barevné pigmentové inkousty UltraChrome XD3 s novým červeným inkoustem, pro přesnější tisk CAD výkresů.

    Vzdálené sledování stavu tiskárny v reálném čase
    Pomocí platformy Epson Cloud Solution PORT můžete kdykoliv a kdekoliv vzdáleně sledovat zařízení na více pracovištích nebo více tiskáren na jednom pracovišti. Production Monitor patří mezi aplikace platformy Epson Cloud Support PORT. Poskytuje jasný a srozumitelný grafický přehled o činnosti všech tiskáren vaší flotily. Z podrobných údajů lze jednoduše analyzovat produktivitu a z libovolného místa získávat každodenní aktuální informace o provozu. Služby sledování údržby a vzdáleného řešení problémů zvyšují produktivitu a efektivitu.

    Podrobné informace od výrobce
    Example Page


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Tiskárny a Tonery

    TYP inkoust
    POUŽITÍ Epson
    ŠÍŘKA TISKU A0 (44")
    Rozlišení tisku 1200 x 2400 dpi
    Počet inkoustů 6
    Vstup papíru Listy podavač, 2x Role
    Připojení USB, Wifi, Ethernet
    Rozměry 1.848 x 499 x 975 mm
    Hmotnost 155 kg

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.