Powered by Smartsupp

Apple Thunderbolt kabel (2.0 m)

Apple Thunderbolt kabel (2.0 m)
Technologie Thunderbolt podporuje rychlé přenosy dat dvěma nezávislými kanály, z nichž každý má propustnost až 10 Gb/s. Thunderbolt 2 dokáže oba kanály svázat do jednoho superrychlého kanálu s propustností 20 Gb/s. Tímto kabelem připojíte Thunderbolt z...
 
1 160 Kč
959  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
983 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
DPH
21%
Kód
COMD861
Part No.
MD861ZM/A

    Popis produktu

    Technologie Thunderbolt podporuje rychlé přenosy dat dvěma nezávislými kanály, z nichž každý má propustnost až 10 Gb/s. Thunderbolt 2 dokáže oba kanály svázat do jednoho superrychlého kanálu s propustností 20 Gb/s. Tímto kabelem připojíte Thunderbolt zařízení k portu Thunderbolt nebo Thunderbolt 2 na vašem Macu.
    Kabelem Apple Thunderbolt můžete propojit dva Macy s rozhraním Thunderbolt v režimu cílového disku, spojit dva Macy s OS X Mavericks v síťovém uspořádání nebo používat iMac jako displej pro MacBook Pro, MacBook Air nebo Mac Pro.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Kabely, redukce, docky
    Konektor vstupní Thunderbolt 2
    Konektor výstupní Thunderbolt 2
    Barva bílá

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.