Powered by Smartsupp

Adobe CC ALL APPS MP ML (+CZ) EDU NEW K-12, NAMED (12 měsíců)

K-12, NAMED (12 měsíců). 
Adobe CC ALL APPS MP ML (+CZ) EDU NEW K-12, NAMED (12 měsíců)
Nová EDU licence K-12 Adobe CC All Apps na jméno pro základní a střední školy.
 
 s DPH
236 Kč
235 Kč
194  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
Adobe
DPH
21%
Kód
AD65291795BB04A12
Part No.
65291795BB04A12

    Popis produktu

    Školní multilicence pro základní a střední školy (K-12 300+ NAMED Multilicense). Licence jsou určeny studentům, učitelům a pracovníkům školy pro jmenovité přidělení licencí.

    Umožňuje osobám s přidělenou licencí využívat aplikace Adobe jak při výuce, tak i na domácí přípravu. A to včetně doplňkových mobilních aplikací a online služeb.

    K dispozici formou sady Adobe Creative Cloud pro počet od 300 licencí výš. Minimální počet nově snížen z 500 na 300 licencí.

    Adobe licence na jméno je nejoblíbenější a nejběžnější metodou pro nasazení Adobe Creative Cloud. Tyto licence jsou přenosné a jsou vázané na email, nebo na Adobe ID daného uživatele.

    Tyto licence má na starost daný správce, který přiděluje/odebírá aplikace Adobe CC. Licence vyžadují pravidelné připojení k internetu. Studenti/učitelé mohou aplikace a služby používat jednoduše po zadání svých přihlašovacích údajů.

     

    Obsahuje Photoshop CC, Illustrator CC, InDesign CC, Dreamweaver CC, Adobe Premiere Pro CC, After Effects CC, Acrobat XI Pro, Muse CC, Audition CC, Bridge CC, Encore, Fireworks, Flash Builder Premium, Flash Professional CC, InCopy CC, Lightroom, Media Encoder CC, Prelude CC, SpeedGrade CC


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ aplikace Samostatná
    Typ licence Předplatné
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac/Win
    Jazyk aplikace Multijazyková (vč. CZ)
    Určeno pro EDU - školská licence
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce Adobe

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.