Powered by Smartsupp

X-Rite MetaVue™

Spektrofotometr pro měření barev v maloobchodě. 
X-Rite MetaVue™
Měření barev bez kontaktu s materiálem
 
487 190 Kč
402 636  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
420 570 Kč
Výrobce
XRite
DPH
21%
Kód
MOVS3200-XREU
Part No.
VS3200-XREU

    Popis produktu

    MetaVue ™ je průlomový bezkontaktní spektrofotometr pro maloobchodní měření a porovnávání barev, přináší novou úroveň přesnosti pro širokou škálu vzorků zákazníků.

    Maloobchodní zákazníci s barvami přinášejí do portfolia barev širokou škálu vzorků - vše od malých vzorků barvy, tkanin po obklady nebo dokonce i obložení dřeva. Tyto různorodé podklady představují výzvu operátory, kteří mají za úkol zajistit přesnou shodu. Omezení současných srovnávacích nástrojů vede k neshodným barvám a plýtvání a nakonec k nespokojenosti zákazníků.

    MetaVue je snadno použitelný bezkontaktní zobrazovací spektrofotometr, nabízí vynikající výkon při měření v nejširším spektru vzorků, což vede k konzistentní a přesné formulaci barvy. Při použití MetaVue mohou operátoři snadno zvládnout každý vzorek zákazníka s důvěrou.

    Výhody:
    Poskytuje přesné barevné shody s pokročilou funkcí inteligentního přímého obrazu, který odpovídá barvě, přičemž zohledňuje dopad textury a dalších efektů vzhledu, které obvykle zkreslují měření materiálů, jako jsou koberce, vinyl nebo textilie.
    Zajišťuje přesnost různých měření na malém či nepravidelném tvaru pomocí funkce digitálního cílení na obrazovce, která operátorovi pomáhá potvrdit, že MetaVue měří přesně požadované místo.
    Poskytuje maximální všestrannost s nastavitelnou velikostí apertury od 2 mm do 12 mm a schopnost měřit přesně dominantní barvy z vícebarevných vzorků.
    Představuje snadno použitelné rozhraní s živým videem náhledu skutečného vzorku a měřicí tlačítko na přístroji, které snižuje chyby a plýtvání operátorů.
    Integruje se s X-Rite ColorDesigner PLUS pro rychlou formulaci přesných receptur a uložení vlastních receptur pro opakované zákázky.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.