Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite i1Photo / Publish Pro 2

Extended Warranty. 
X-Rite i1Photo / Publish Pro 2
Prodloužená záruka ze standardního 1 roku až na 3 roky.
 
Výrobce
X-Rite
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg počítačové)
Vaše cena  s RP*
7 744 Kč
DPH
21%
Kód
MOEWEO2PRO-01
Part No.
EWEO2PRO-01

    Popis produktu

    X-Rite Extended Warranty - prodloužená záruka. Prodloužená záruka je nabízena firmou X-Rite všem zákazníkům, kteří si chtějí prodloužit dobu záruky přístroje ze standardního 1 roku až na 3 roky (uvedená cena je za jeden rok). X-Rite v prodloužené záruce zaručuje, že opraví nebo vymění, dle svého uvážení, přístroje nebo náhradní díly, které jsou prokazatelně vadné v době záruční doby (servisní středisko provede kontrolu, vyčištění a opravu přístroje, test přesnosti měření, prověření konsistence a opakovatelnosti měření). Prodloužená záruka se také vztahuje na podporu software dodávaného jako součást výrobku. Cena dopravy ze servisního centra v Německu je v ceně.

    Omezení prodloužené záruky: záruka se nevztahuje na certifikaci přístroje, spotřební materiál, příslušenství a kalibrační destičky. Záruka se nevztahuje na škody způsobené hrubým nebo nesprávným zacházením.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce X-Rite

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.