Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

X-Rite i1 ColorChecker Photo

Kit (i1Display Studio + ColorChecker Passport Photo 2). 
X-Rite i1 ColorChecker Photo
Sada kalibrační sondy na monitory a terče.
 
Výrobce
X-Rite
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg počítačové)
Vaše cena  s RP*
6 116 Kč
DPH
21%
Kód
MOEODISSTUCCPP-B
Part No.
EODISSTUCCPP-B

    Popis produktu

    X-Rite i1 ColorChecker Photo Kit je cenově výhodnou sestavou kalibračního zařízení na monitory i1Display Studio a kalibračního terče pro digitální fotoaparáty ColorChecker Passport Photo 2.

    X-Rite i1Display Studio je zařízení pro kalibraci monitorů, které je určeno jak pro fotografické nadšence, tak i pro fotografické profesionály, kteří hledají pohodlné, snadné a cenově dostupné řešení. Sestává se z kolorimetru i1Display Studio a obslužného software i1Studio (stejný software je kompatibilní se zařízením X-Rite i1Studio). Kromě kalibrace monitorů umožňuje toto zařízení měřit okolní osvětlení a kalibrovat projektory a mobilní zařízení. Kompatibilita s USB - USB-A, 64bit aplikace pro macOS X. X-Rite i1Display nahrazuje X-Rite ColorMunki Display, majitelé tohoto zařízení si mohou stáhnout software i1Studio zdarma. Standardní dvouletou záruku lze prodloužit o dalších 12 měsíců po registraci zařízení do 30 dnů od koupě.

    ColorChecker Passport Photo 2 obsahuje celkem 4 fotografické terče – 24 políčkový Classic, rozšířený terč, terč s 18% šedou a terč s bílou. A to vše v přenosném praktickém pouzdře, který lze nosit pohodlně v kapse k pohotovému použití. Zpracování obrazu, které je náročné na čas, urychlíte a zároveň zlepšíte kontrolu kvality pomocí ColorChecker Passport Photo 2. Ten slouží k rychlému a snadnému zachycení přesných barev ve workflow s formáty RAW nebo JPEG, k okamžitému zvýraznění portrétů a krajin, k zachování kontroly barev a konzistenci od pořízení až po úpravy. Vytváří vlastní profily digitálního fotoaparátu, nastavuje expozici, vyvážení bílé, má k dispozici kreativní vylepšení jako je vizuální reference. Obsahem je zásuvný modul do Lightroomu a samostatný software pro kalibraci fotoaparátů, který vytváří vlastní profily DNG a ICC.

    Nový a silnější ColorChecker Passport Photo 2 je nepostradatelným nástrojem, který vám pomůže lépe zachytit barvy světa a zajistí, že od počátečního snímání až po úpravy budete pracovat s nejpřesnějšími možnými soubory. Bez ohledu na to, kam se vydáte, budete mít vždy k dispozici svůj kalibrační terč.

    ColorChecker Passport Photo 2 je ideální pomůckou pro jakékoliv fotografy, kteří hledají přesnost, konzistentní barvy a flexibilitu. V kombinaci terčů ColorChecker Passport Photo 2 a aplikací pro kalibraci digitálních fotoaparátů (Lightroom®, Photoshop®, CaptureOne® nebo Canon® DPP) přináší fotogtafům nejprofesionálnější kontrolu barev. Vytvořte si vlastní profily digitálního fotoaparátu přímo v Adobe® Lightroom® Classic a Lightroom® Classic CC. Terč ColorChecker Classic je také podporován řešeními třetích stran: Hasselblad Phocus, Black Magic DaVinci Resolve, 3D LUT Creator.



    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Kalibrace

    Barevnost barevná
    Počet polí 24
    Velikost A6
    Provedení Plast
    Použití Digitální fotografie
    Typ Odrazový

    Všechny produkty

    Výrobce X-Rite

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.