Powered by Smartsupp
Tiskárny SureColor SC-P7500 a SC-P9500 poskytují nejširší barevnou škálu pro umělce a fotografy, nejspolehlivější reprodukci pro profesionální nátisk a vysokou rychlost u velkoobjemového tisku.

Související produkty

 
70 736 Kč 

bez DPH

85 590 Kč 

s DPH

12 barev, šířka A1. Všestranná a spolehlivá tiskárna. Určena pro fotografy a výtvarníky co potřebují nejvyšší barevnou věrnost a rychlost tisku.

 
113 793 Kč 

bez DPH

137 690 Kč 

s DPH

12 barev, A1, spektrofotometr. Všestranná a spolehlivá tiskárna. Určena pro fotografy a výtvarníky co potřebují nejvyšší barevnou věrnost a rychlost tisku.

 
131 231 Kč 

bez DPH

158 790 Kč 

s DPH

12 barev, šířka A0. Nejnovější grafická a fotografická inkoustová tiskárna o šíři tisku A0.

 
185 942 Kč 

bez DPH

224 990 Kč 

s DPH

12 barev, A0, spektrofotometr. Nejnovější grafická a fotografická inkoustová tiskárna o šíři tisku A0 se Spectroprooferem.

Velkoformátové tiskárny EPSON SC-P7500 a P9500

13.08.2020

12.3.2020

Tiskárny SureColor SC-P7500 a SC-P9500 poskytují nejširší barevnou škálu pro umělce a fotografy, nejspolehlivější reprodukci pro profesionální nátisk a vysokou rychlost u velkoobjemového tisku. Jak 24” SC-P7500, tak i 44” SC-P9500 nabízí stejné prvotřídní funkce a výkon, ve velikosti, která vyhovuje vašim požadavkům.

 

Dokonalý snímek si zaslouží dokonalý tisk


Živé barvy

První 12barevná velkoformátová tiskárna Epson používá sadu inkoustů Epson UltraChrome Pro12 s technologií K3. Umožňuje tisknout oběma černými inkousty a zahrnuje navíc oranžovou, zelenou a fialovou. Poskytuje tak nejvyšší přesnost barev díky nejširší škále barev na trhu.

Pokročilé tiskové hlavy vyvinuté společností Epson používají až 800 trysek pro každou barvu pro přesné umístění tiskových bodů. Vaše snímky získají plynulé přechody a přesnou reprodukci textury se všemi zachycenými detaily.

 

Hlubší černá

Epson inovace poskytují nejlepší vnímatelnou hustotu černé s technologií povlakování černé barvy. Výsledek? Vaše tvůrčí práce je nápadnější a dramatičtější jako nikdy předtím.

 

Snadná obsluha

Tiskárny SC-P7500 a SC-P9500 nabízí nové intuitivní, uživatelsky přívětivé rozhraní pro snadnou obsluhu. Navíc obsahují nástroj Epson Media Installer pro rychlou a snadnou registraci médií.

Dotykový LCD displej s úhlopříčkou 4,3" nabízí řadu možností konfigurace, včetně velkého zobrazení stavu tisku, což umožňuje snadnou viditelnost stavu tiskové úlohy z dálky, a osvětlenou dráhu papíru pro sledování probíhajícího tisku. Výtisky padají na ochrannou látku potištěnou stranou nahoru, takže se nemusíte obávat poškrábání média.

 

Kreativní svoboda, konzistentní výsledky

Výjimečné umění vyžaduje čas. Výjimečná reprodukce nemusí. Na perfektní a stálou kvalitu tisku se můžete spolehnout, když tisknete jedinečná díla i velkoobjemové tisky.

 

Univerzální formáty

Tisk na správné médium může skutečně povýšit vaše umění. Tiskněte rychle a snadno na širokou škálu médií, včetně jemného uměleckého papíru, fotografického papíru, plátna a další. Tiskárny SC-P7500 nabízející šířku tisku 24” a 44” SC-P9500 přinášejí skutečnou tvůrčí svobodu. Chceme, aby svět zažil vaše dílo. Tiskárny SureColor řady P vám pomohou oživit vaše vize.

 

Vysokorychlostní výroba

Když produkujete výtisky ve velkých objemech, čas jsou peníze. Kombinace tiskové hlavy µTFP12 s rozlišením 300 dpi a 12 kanály vám přináší rychlost bez omezení kvality. Užijte si vyšší produktivitu a méně prostojů s SC-P7500 a SC-P9500.

 

Sestavena tak, aby vydržela

S Epson inovacemi jsou komponenty tiskárny navrženy a vytvořeny tak, aby poskytovali výjimečnou, účinnou a bezchybnou kvalitu tisku. Řada nových inteligentních funkcí zajišťuje dlouhou životnost s minimální údržbou.

Unikátní technologie Epson Nozzle Verification Technology (NVT) a ochrana před prachem přináší bezchybné tisky a to i pro příležitostní uživatele. Technologie PrecisionCore zajišťuje, že nedochází ke ztrátě kvality ani detailů.

 

Přesnost, na kterou se můžete spolehnout

Díky vylepšenému průmyslovému standardu pro testování pomocí nejnovějších technologií měření, kontroly a korekce barev,  můžete pracovat efektivněji a s větší jistotou.

 

Vynikající přesnost barev

Přesná reprodukce barev, inkoust s vysokou hustotou a přesné umístění bodů jsou nezbytné pro perfektní tisk, který oživí obraz. SureColor SC-P7500 a SC-P9500 dosahují neuvěřitelného pokrytí 99 % vzorníku barev Pantone, aby umožnily zvýšenou přesnost ve všech vašich nátiscích - včetně věrné reprodukce podnikových barev.

 

Předvídatelné výsledky

Volitelný spektroproofer vede k rychlejšímu a přesnějšímu měření barev a automatická kontrola barev kontrolního nátisku eliminuje potřebu profesionálního operátora.

 

Spolehlivý tisk

Se samostatně šifrovanou jednotkou pevného disku (HDD) nebo jednotkou Adobe Postscript, můžete provést zkušební tisk bez potřeby počítače, zkontrolovat kvalitu a potvrdit celý průběh tisku přímo na tiskárně - ušetříte tak odpad z velkého tisku, který nesplňuje očekávání.

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.