Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

TECHKON SpectroDens Advanced

TECHKON SpectroDens Advanced
Ruční spektrální denzitometr a spektrofotometr v jednom pro měření a ověření kvality tisků, nátisků či předloh.
 
Výrobce
Techkon
Recyklační poplatek
1.60 Kč , DPH:  21%  (Drobná kancelářská zařízení do 0,5 kg počítačové)
Vaše cena  s RP*
114 455 Kč
DPH
21%
Kód
UZ17102
Part No.
TKON003

    Popis produktu

    Techkon SpectroDens Advanced je ruční spektrální denzitometr a spektrofotometr v jednom, který je určen pro měření a ověření kvality tisků, nátisků či předloh. Využití nalezne především v předtiskové přípravě k ověřování kvality digitálních nátisků a tisků (spektrální kolorimetrická data) či v oblasti kontroly kvality ofsetového tisku (především denzitometrická měření). Jedná se o moderní ruční ergonometrické zařízení s kvalitním designem a displejem.

    Obsahem produktu je: přístroj SpectroDens, nabíjecí konzola a napajení, praktický obal, USB kabel, CD se softwarem SpectroConnect (systémové požadavky: Windows XP, Windows Vista a Windows 7), manuál s ISO 9000 certifikátem. Volitelné doplňky: menší apertura (3 mm ve standardu, 1,5 mm volitelně), UV-Cut filtr, tištěný kalibrační proužek TCS Digital nebo barevná reference SpectroCheck. Na vyžádání může být z výroby přístroj nastaven s českou lokalizací.

    Váha přístroje: 520 gramů, rozměry: 65 x 65 x 190 mm.

    Přístroj se dodává ve třech variantách - Basic, Advanced a Premium podle funkčnosti přístroje:
    SpectroDens Basic měří automatické denzity, CMYK denzity (s referenčním měřením), velikost bodu, nárůst tiskového bodu, kontrast, vyvážení barev a šedé, trapping (Preucil).
    SpectroDens Advanced - má stejné funkce jako verze Basic a navíc: charakteristiky tiskové křivky, spektrální denzity pro přímé barvy, funkce Trend Express mini, hodnoty zdvojení, velikost bodu - Yule-Nielsen, trapping (Brunner a Ritz), spektrum denzit, CIE L*a*b, deltaE L*a*b, CIE XYZ, CIE, remisní spektrum, barevné knihovny, Gracol G7.
    SpectroDens Premium - má stejné funkce jako verze Advance a navíc: CIE L*C*h*ab, CIE L*u*v, CIE L*C*h*uv, CIE xyY, DIN Lab99, deltaE*cmc, deltaE*CIE94, deltaE CIE2000, kontrola ISO norem - ISO 12647, kontrola přímých barev, index metamerie, ověření s odchylkami, průměry, ověření podle Ugra/Fogra media wedge.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Techkon

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.