Powered by Smartsupp

Sonnet xMac mini Server Thunderbolt 3 Edition

Pro Mac mini 2018-2020 
Sonnet xMac mini Server Thunderbolt 3 Edition
Připojte dvě výkonné karty PCIe a přeměňte svůj Mac mini s porty Thunderbolt 3 z jednoduchého počítače na něco mnohem většího.
 
 s DPH
37 490 Kč
37 290 Kč
30 818  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
31 313 Kč
Výrobce
Sonnet
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty a příslušenství nezaložené na mechanick)
Vaše cena  s RP*
30 818 Kč
DPH
21%
Kód
STXMAC-MS-A-TB3
Part No.
XMAC-MS-A-TB3

    Popis produktu

    Proměňte svůj Mac mini s Thunderbolt 3 z malého počítače na pracovní stanici! S xMac mini Server se vám otevítají téměř neomezené možnosti.

    Pro mnoho aplikací má Mac mini s porty Thunderbolt 3 dostatečný výpočetní výkon, aby mohl nahradit stolní počítač nebo pracovní stanici v plné velikosti. Ale pro profesionální uživatele zvuku a videa může kompaktní velikost mini omezit jeho potenciál - nejsou zde žádné sloty pro rozšiřující karty PCIe, které by poskytovaly další možnosti připojení a funkčnosti. Oceněný server xMac mini od společnosti Sonnet tyto problémy řeší a ve velké míře maximalizuje možnosti počítače Mac mini.

    XMac mini Server Thunderbolt 3 Edition v racku 1U bezpečně připojí váš Mac mini a s ním další dvě karty PCIe k počítači prostřednictvím jednoho ze svých portů Thunderbolt 3. Port USB-A a tlačítko napájení umístěné na předním panelu umožňují připojení klávesnice, myši, jednotky USB flash nebo jiného periferního zařízení USB pro provoz systému bez nutnosti přístupu k zadní části počítače. Součástí dodávky jsou další kabely pro montáž na panel (HDMI, 10 Gigabit Ethernet a USB-A) pro připojení portů počítače k ??portům na zadní straně serveru xMac mini Server.

     

    Kompatibilita

    • Mac mini (2020 M1) with PCIe cards that have M1 compatible drivers, macOS 11
    • Mac mini (2018 Intel current version), macOS 10.14.6 – macOS 11
    • Mac mini (Late 2014) with Apple Thunderbolt 3 to Thunderbolt 2 Adapter and Thunderbolt 2 cable, OS X 10.10.5 – macOS 11
    • Mac mini (Late 2012) with Apple Thunderbolt 3 to Thunderbolt 2 Adapter and Thunderbolt 2 cable, OS X 10.8.5 – macOS 10.15.7

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Doplňky a rozšíření
    Kompatibilita - příslušenství Mac mini
    Konektor vstupní Thunderbolt 3

    Všechny produkty

    Výrobce Sonnet

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.