Powered by Smartsupp

Sonnet Twin25G Thunderbolt Dual Port 25Gb Ethernet Adapter

SFP28s included 
Sonnet Twin25G Thunderbolt Dual Port 25Gb Ethernet Adapter
Adaptér Twin25G dodává široké škále počítačů bleskurychlé síťové připojení 25GbE a umožňuje uživatelům snadné připojení k síťové infrastruktuře a úložným systémům s podporou 25GbE prostřednictvím optických kabelů LC (prodávají se samostatně). Obsahuje ...
 
 s DPH
31 090 Kč
30 990 Kč
25 612  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
26 023 Kč
Výrobce
Sonnet Technologies
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty a příslušenství nezaložené na mechanick)
Vaše cena  s RP*
25 612 Kč
DPH
21%
Kód
STTWIN25G-TB
Part No.
TWIN25G-TB

    Popis produktu

    Adaptér Twin25G dodává široké škále počítačů bleskurychlé síťové připojení 25GbE a umožňuje uživatelům snadné připojení k síťové infrastruktuře a úložným systémům s podporou 25GbE prostřednictvím optických kabelů LC (prodávají se samostatně). Obsahuje dva vysílače 25GBASE-SR SFP28, které umožňují připojení 25Gb Ethernet na vzdálenost až 100 metrů.

    Twin25G je adaptér Thunderbolt kompatibilní se systémy macOS®, Windows® a Linux® a je určen pro počítače s porty Thunderbolt 4 nebo Thunderbolt 3. Nabízí uživatelům jednoduché řešení pro přidání 25GbE optického síťového připojení k počítačům.

    Mnoho postprodukčních sdílených úložných pracovních skupin a dalších pracovních postupů náročných na šířku pásma dosáhlo bodu, kdy síť 10Gb Ethernet (10GbE) neposkytuje dostatečnou šířku pásma a rychlost pro optimální výkon. Upgrade na 25Gb Ethernet dává velký smysl - nabízí vyšší výkon a často funguje se stejnou optickou síťovou infrastrukturou jako 10GbE. V poslední době jsou k dispozici mimořádně cenově dostupné přepínače 25GbE, ale připojení počítačů Mac běžně používaných v postprodukčních pracovních postupech k infrastruktuře 25GbE je obvykle drahé. S doporučenými maloobchodními cenami v rozsahu 50 % konkurenčních produktů jsou síťová řešení Twin25G společnosti Sonnet cenově nejvýhodnějším a výkonově nejjednodušším řešením pro přidání síťového připojení 25GbE k počítačům Mac a Windows s porty Thunderbolt nebo počítačům Mac Pro® se sloty pro karty PCIe.

    Adaptér Twin25G Thunderbolt má rozměry pouhé 4 palce na šířku, 8,25 palce na délku a 2,8 palce na výšku, je tedy dostatečně malý, aby se snadno vešel do většiny pracovních prostor, ale zároveň dostatečně velký, aby podporoval správné proudění vzduchu uvnitř pouzdra a umožňoval teplotně řízenému ventilátoru s proměnlivými otáčkami udržovat adaptér vždy chladný a tichý.

     

    Hlavní vlastnosti

    • Přidává vysoce výkonné připojení 25GbE: Jednoduše výkonný způsob, jak přidat duální optické připojení 25GbE k jakémukoli počítači s porty Thunderbolt 4 nebo Thunderbolt 3.
    • Kompatibilní s počítači Mac, Windows a Linux: Podporuje počítače Mac s porty Thunderbolt 4, Thunderbolt/USB4 a Thunderbolt 3. Podporuje Windows s porty Thunderbolt 3 a Thunderbolt 4.
    • Včetně transceiveru SFP28: Vysoce výkonný adaptér obsahuje dva vysílače 25GBASE SFP28.
    • Zpětně kompatibilní: Adaptér podporuje také 10GbE - umožňuje integraci s infrastrukturou 10GbE nyní a pozdější upgrade přepínače nebo sdíleného úložného systému na 25GbE.
    • Dva porty Thunderbolt: Jeden port slouží k připojení k počítači; druhý port poskytuje 15 W pro zařízení Thunderbolt nebo USB 3; nebo k připojení až 8K displeje.

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.