Powered by Smartsupp

SONNET RackMac Studio

SONNET RackMac Studio
Box do racku až pro dvě Mac Studia.
 
18 390 Kč
15 198  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
15 445 Kč
Výrobce
Sonnet
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty a příslušenství nezaložené na mechanick)
Vaše cena  s RP*
15 198 Kč
DPH
21%
Kód
SORACK-STD-2X
Part No.
RACK-STD-2X

    Popis produktu

    Počítače Mac Studio™ poskytují ohromující výpočetní výkon, překonávají počítače mnohonásobně dražší a jsou menší než jakýkoli dostupný počítač typu tower. Jak je ale začlenit do profesionálních pracovních postupů?
    Sonnet RackMac Studio integruje počítače Mac Studio do kompaktního rackového krytu pro různé potřeby audio a video aplikací. Lze použít pro jedno nebo dvě Mac Studia.

     

     

    Snadný přístup k počítačům Mac Studio

    RackMac Studio je robustní ocelová skříň 3U pro montáž do racku pro zajištění jednoho nebo dvou počítačů Mac Studio v racku a jejich umístění za rychle a snadno snímatelný přední panel. Pohodlné ovládání na předním panelu umožňuje zapínat počítače Mac Studio pomocí jejich vlastních vyhrazených předních vypínačů, připojovat zařízení USB přes průchozí porty USB-A a přistupovat k předním portům počítačů a slotům pro karty SD. Design RackMac Studio umožňuje snadné připojení a odpojení kabelů, aniž byste museli vyjímat počítače z krytu.

    Otvory v horní části RackMac Studio zajišťují bezdrátový přístup k signálu bez překážek. RackMac Studio je navrženo tak, aby umožňovalo normální bezdrátový provoz WiFi a Bluetooth ve většině konfigurací (v závislosti na typu racku a poloze ve stojanu), takže můžete používat bezdrátová zařízení a aplikace pro ovládání zařízení iOS®.

     

     

    Klíčové vlastnosti


    Řešení Rackmount pro Mac Studio
    Zabezpečuje jeden nebo dva počítače Mac Studio uvnitř kompaktního a odolného ocelového krytu.

    Ideální pro použití v serverovnách
    Výška 3U a standardní montážní otvory umožňují snadnou instalaci do jakéhokoli standardního serverového racku.

    Snadný přístup k počítači
    Odnímatelný přední panel zajištěný šrouby umožňuje snadnou instalaci a přístup k Mac Studios bez potřeby nástrojů.

    Vypínač na předním panelu a porty USB
    Tlačítka na předním panelu umožňují snadné ovládání zadních vypínačů Mac Studio; porty USB-A umožňují připojení periferie USB ke každému počítači.

    Volný prostor pro další periferie
    Za krytým otvorem pod každým Mac Studiem je prostor pro umístění Thunderbolt nebo USB SSD (prodávají se samostatně); dva přiložené magnety s adhezivním podkladem je zajišťují na místě.
     

    Snadný přístup
    Poskytuje přístup ke slotům pro karty SD v počítači a portům na předním a zadním panelu, což umožňuje snadné připojení a odpojení kabelů.

    Připraven i na cesty
    9,5palcová montážní hloubka a pevné gumové polštářky, které drží Mac Studio bezpečně na místě během přepravy, činí RackMac Studio perfektním pro použití v přenosných stojanech a mělkých formovaných rackových skříních.

    Řízení cirkulace vzduchu
    Podporuje přímé proudění vzduchu skrz každý Mac Studio, aby mohl fungovat stejně chladně ve stojanu i na stole, a to i v případě, že je kryt namontován mezi dvěma dalšími komponenty namontovanými v stojanu.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Doplňky a rozšíření
    Kompatibilita - příslušenství Mac Studio

    Všechny produkty

    Výrobce Sonnet

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.