Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Sonnet Echo 11 Thunderbolt 3 dock

pro MacBook (Pro) - stříbrný 
Sonnet Echo 11 Thunderbolt 3 dock
S jedenácti porty je Echo 11 Thunderbolt 3 Dock praktickým rozbočovačem pro připojení vašich periferií a připojení k vašemu počítači prostřednictvím jediného kabelu Thunderbolt 3. Podporuje zároveň nabíjení až 87 W.
 
Koncová cena bez DPH
6 410 Kč
Výrobce
Sonnet
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
3.20 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená IT zařízení nad 10 g do)
Vaše cena  s RP*
6 281 Kč
DPH
21%
Kód
STECHO-DK11-T3
Part No.
ECHO-DK11-T3

    Popis produktu

    S jedenácti porty je Echo 11 Thunderbolt 3 Dock praktickým rozbočovačem pro připojení vašich periferií k vašemu počítači prostřednictvím jediného kabelu Thunderbolt 3. Prostřednictvím stejného kabelu dokovací stanice poskytuje dostatečný výkon (87 W), aby nabíjel libovolný kompatibilní počítač na maximální výkon. Dokonce můžete připojit dva displeje 4K @ 60Hz pro rozšíření výhledu a produktivity!

    Připojte k vašim periferiím a napájejte počítač...pomocí jednoho kabelu

    Sonet Echo 11 Thunderbolt 3 Dock spojuje vaše periferie s počítačem pomocí jediného kabelu. Jednoduše zapojte do doku zařízení jako je tiskárna, klávesnice, myš, kabelový modem, pevný disk, optická jednotka, USB licenční klíč, sluchátka nebo napájené reproduktory, telefon, tablet a (až) dva displeje 4K (kabely dodanými s připojovanými produkty) a poté připojte počítač kabelem Thunderbolt 3 (40Gb/s), který najdete v balení. Dokovací stanice Echo 11 dokáže nabíjet tímto kablem i kompatibilní počítače5. Když je čas vzít počítač a jít, stačí odpojit kabel Thunderbolt a odpojit tak všechny periferie najednou!

    Nechte nabíječku v batohu

    Pro uživatele, jejichž notebooky se nabíjí přes Thunderbolt5, dokovací stanice Echo 11 také dodává až 87W napájení prostřednictvím dodaného kabelu Thunderbolt 33, který slouží k připojení doku k počítači. Tyto počítače spadají do čtyř kategorií požadavků na napájení: 30 W (například Dell XPS 12), 45 W (například Dell XPS 13), 60 W (například: MacBook Pro 13 palců) a 87 W (například MacBook Pro 15 palců) - Echo 11 je nabíjí na maximální výkon, takže můžete nechat napájecí adaptér počítače v tašce.

    40 Gb/s Thunderbolt 3 - USB-C, který zvládne vše najednou

    Dock Echo 11 obsahuje dva porty Thunderbolt 3; jeden pro připojení k počítači, druhý pro řetězení až pěti dalších Thunderbolt periferních zařízení1 k počítači! Echo 11 podporuje 10 Gbps USB 3.1 Gen 2, což znamená, že můžete připojit další zařízení USB k druhému portu Thunderbolt pomocí vhodného kabelu nebo adaptéru. Periferní port Thunderbolt 3 může také poskytnout až 15 wattů napájení pro zařízení, která vyžadují dodatečný výkon i pro ty nejnáročnější zařízení USB 3.1 nebo Thunderbolt napájené ze sběrnice.

    Připojte 4K displej nebo dva

    Dokovací stanice Echo 11 je vybavena konektorem HDMI 2.0, který podporuje monitor 4K @ 60Hz (nebo nižší rozlišení). Chcete-li připojit další displej6 , připojte monitor Thunderbolt 3 k druhému portu Thunderbolt 3 na doku nebo na konec řetězce Thunderbolt 3 zařízení. Nebo můžete připojit další typy monitorů (HDMI, DisplayPort atd.) pomocí adaptéru Thunderbolt 3 nebo USB-C (prodává se samostatně).

    Připojte jeden HDMI displej k portu HDMI portu zařízení Echo 11 a další6 displej k druhému portu Thunderbolt 3. Typy rozhraní, které lze připojit k doku prostřednictvím druhého portu Thunderbolt 3, zahrnují:

    Připojení k displeji:

    • Thunderbolt 3 - Thunderbolt 3 kabel
    • DisplayPort - USB-C na DisplayPort kabel nebo adaptér
    • Mini DisplayPort - USB-C na mini DisplayPort kabel nebo adaptér
    • HDMI - USB - C na HDMI kabel nebo adaptér (s podporou Thunderbolt 3)
    • DVI - USB-C na DVI kabel nebo adaptér (s podporou Thunderbolt 3)
    • Dual-Link DVI - USB-C na HDMI adaptér + HDMI na Dual-Link DVI adaptér
    • VGA - USB-C na VGA kabel nebo adaptér (s podporou Thunderbolt 3)
    • USB-C/DisplayPort - USB-C kabel s podporou 4K videa

    Zpětně kompatibilní se staršími Macy

    Echo 11 Thunderbolt 3 Dock je také kompatibilní s počítači Macintosh s Thunderbolt 2 nebo Thunderbolt porty7, pokud je používán s obousměrným adaptérem Apple Thunderbolt 3 (USB-C) na Thunderbolt 2 a kabelem Thunderbolt (oba se prodávají samostatně).

    Technické poznámky:

    1 Druhý port Thunderbolt 3 podporuje zařízení s rozhraním USB 3.1 Gen 1 (5Gb) nebo Gen 2 (10Gb), pokud jsou připojeny správným kabelem nebo adaptérem (prodává se samostatně).
    2 Druhý port Thunderbolt 3 podporuje zařízení Thunderbolt 3 nativně. Také podporuje zařízení Thunderbolt a Thunderbolt 2 na počítačích Mac, pokud jsou používány s adaptérem Thunderbolt 3 (USB-C) Thunderbolt 2 Adapter, který se prodává samostatně.
    3 Úplná rychlost přenosu dat a možnosti dodávání energie vyžadují použití dodaného nebo srovnatelného kabelu Thunderbolt 3 (40Gb / s), který také podporuje všechny přenosy napájení notebooku. Uvědomte si, že některé další kabely podporují pouze nižší přenosové rychlosti (20Gb / s) a / nebo možnosti přenosu energie (60W).
    4 Počítače se systémem Windows vyžadují pro podporu tohoto produktu nejnovější firmware (BIOS) a další ovladače. Ohledně informací o aktualizaci se obraťte na výrobce počítače.
    5 Počítače MacBook Pro® a mnoho notebooků s počítačem Thunderbolt 3 mohou být nabíjeny prostřednictvím nabíjecího portu Thunderbolt 3 v doku Echo 11, ale některé notebooky PC nebudou nabíjet z periferního zařízení Thunderbolt. Navštivte tuto webovou stránku a klepněte na odkaz Filtrovat podle značek / OEM, který odpovídá vašemu počítači, a potom vyhledejte model počítače a zjistěte jeho možnosti. Vezměte prosím na vědomí, že v daném okamžiku nemusí být tento seznam zcela aktuální. Pokud váš model počítače není uveden, obraťte se na výrobce s informacemi.
    6 Při použití s ??Thunderbolt 2 nebo Thunderbolt Mac je podporován pouze jeden displej 4K. Ne všechny počítače Thunderbolt 3 Windows podporují duální displeje nebo obnovovací frekvence 60 Hz. Navštivte tuto webovou stránku a klepněte na odkaz Filtrovat podle značek / OEM, který odpovídá vašemu počítači, a potom vyhledejte model počítače a zjistěte jeho možnosti. Vezměte prosím na vědomí, že v daném okamžiku nemusí být tento seznam zcela aktuální. Pokud váš model počítače není uveden, obraťte se na výrobce s informacemi.
    7 Při použití s ??počítačem Mac s porty Thunderbolt 2 nebo Thunderbolt dokovací stanice Echo 11 nenabízí dodávku energie k nabíjení počítače, druhý port Thunderbolt 3 nepodporuje zařízení USB a podporuje pouze jeden monitor 4K.

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Kabely, redukce, docky
    Konektor vstupní Thunderbolt 3
    Konektor výstupní USB, Thunderbolt 3, HDMI 4K, SD karta, Ethernet 1Gb RJ-45, Jack
    Použitý materiál hliník
    Barva stříbrná

    Všechny produkty

    Výrobce Sonnet

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.