Powered by Smartsupp
Artios CAD

Artios CAD

Esko je světovým leadrem trhu v oblasti softwaru pro tvorbu grafiky, strukturálníního designu, přípravy tisku, dále pro zefektivnění procesů v tiskové přípravě vč. automatizace a on-line schvalování. Řešení firmy Esko využívají jak světoví výrobci, tak grafici, designéři, obchodníci či výrobci obalů.Váš zákazník si zaslouží komplexní přístup. Vytvořte mu konstrukci obalu přímo dle jeho představ a požadavků. Použijte konstrukční software firmy ESKO – ArtiosCAD pro obaly z kartonu či lepenky. Vybírat můžete z nepřeberné databáze předpřipravených konstrukcí, či uplatnit vlastní kreativitu a vytvořit zcela individuální produkt. Konstrukci můžete dle požadavku doplnit grafickým designem a Vaši vizi svému zákazníkovi zaslat ve formě PDF. Zákazník si poté může obal prohlédnout v běžné aplikaci Acrobat reader, rotovat s ním a zobrazit si ho ze všech možných úhlů.

Zobrazit víceZobrazit méně
 
Filtrace
6 položek

Položek na stránku:

 
 
 
140 901 Kč 

bez DPH

170 490 Kč 

s DPH

První nová licence Cena za první licenci. Konstrukční software (2D zobrazení) pro tvorbu obalů z hladké či vlnité lepenky vč. jejich databází.

 
318 091 Kč 

bez DPH

384 890 Kč 

s DPH

První nová licence Cena za první licenci. Nejrozšířenější konstrukční software (2D i 3D vizualizace) pro tvorbu obalů z hladké či vlnité lepenky vč. jejich databází.

 
468 835 Kč 

bez DPH

567 290 Kč 

s DPH

První nová licence Cena za 1. licenci. Nejrozšířenější konstrukční software (2D i 3D vizualizace) pro tvorbu obalů z hladké či vlnité lepenky vč. jejich databází.

 
61 397 Kč 

bez DPH

74 290 Kč 

s DPH

První nová licence Modul pro automatizaci změny rozměrů vytvořených návrhů obalů.

 
37 926 Kč 

bez DPH

45 890 Kč 

s DPH

volitelný doplněk ArtiosCAD je ve všech verzích 2D i 3D vybaven funkcí vyřazování na arch na principu bounding boxes, tzn. skládání jednotlivých užitků vedle sebe na arch. Pokud ale pracujete s objekty, které lze tzv. zasouvat do sebe (nesting) a máte zájem efektivněji ...

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.