Powered by Smartsupp
Proměňte svůj telefon v nástroj pro měření barev.

Související produkty

 
405 Kč 

bez DPH

490 Kč 

s DPH

Proměňte svůj telefon v nástroj pro měření barev.

Pantone Color Match Card

12.07.2022

Nová karta Pantone Color Match Card pracuje s fotoaparátem vašeho telefonu a měří a porovnává barevné povrchy s jejich barevnými ekvivalenty Pantone. Díky velikosti kreditní karty je tento nástroj snadno přenositelný. A určení Pantone barvy měřeného povrchu je tak stejně snadné, jako vyfocení fotografie - na úrovni přesnosti blížící se dražším zařízením pro čtení barev.

  1. S mobilním zařízením v ruce jednoduše umístíte kartu Color Match Card nad cílovou barvu a postupujete podle pokynů na obrazovce z mobilní aplikace Pantone Connect.
  2. Během několika sekund můžete uložit požadovanou nejlépe odpovídající barvu Pantone do palety pro pozdější návrh.

 

 

Pantone Color Match Card pracuje s většinou mobilních telefonů a mobilní aplikací Pantone Connect, měří barevné povrchy a porovnává naměřenou barvu se všemi aktuálními barevnými systémy Pantone (PMS, FHI, CMYK, Skintone).

Barvy se integrují do Pantone Connect mobile, web a Adobe Extension pro vytváření a navrhování palet v nástrojích Adobe Creative Cloud.

Je to snadné a daleko přesnější než sladit barvy s běžnými fotkami! Můžete tak čerpat barevnou inspiraci, ať jste kdekoli a uložit ji pro pozdější použití.

Seznam kompatibilních telefonů naleznete na webu výrobce.

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.