Powered by Smartsupp
Dokonalý převodník pro grafická studia.

Související produkty

 
10 405 Kč 

bez DPH

12 590 Kč 

s DPH

předplatné na 1 rok. OmniMarkz je nezbytný pro každého, kdo se setkává s DTP soubory z různých zdrojů.

 
15 942 Kč 

bez DPH

19 290 Kč 

s DPH

trvalá licence OmniMarkz je samostatná aplikace kombinující QXPMarkz, PDFMarkz a IDMarkz. Sdružuje všechny tři produkty do jedné výkonné aplikace. To vám umožňní maximální kompatibilitu při práci. Již nezáleží na zdroji dat, ať je to InDesign, Illustrator, QuarkXPres...

OmniMarkz - univerzální převodník od Markzware

26.07.2022

Společnost Markzware je na trhu již přes 30 let. Specializuje se na tvorbu doplňků pro InDesign a QuarkXPress a vytváří také vlastní PDF nástroje. Převodníky Q2ID a ID2Q byly svého času velmi populární, stejně tak pak nástroj na opravu poškozených dokumentů QuarkXPress.

Nyní Markzware představil robustní nástroj v podobě samostatné aplikace OmniMarkz (prozatím jen pro Mac uživatele). OmniMarkz je, jak je z názvu patrné, univerzálnějším převodníkem. Obsáhne všechny podstatné aplikace pro design a zlom.

Umí na jedné straně zobrazit a zanalyzovat PDF, dokumenty InDesignu a QuarkXPress, na straně druhé pak exportovat tyto dokumenty opět do PDF, InDesignu či Quarku, ale také do Illustratoru a Affinity Designeru. Získáte tak editovatelný dokument pro aplikaci, kterou používáte. Funkci zobrazení a analýzy dokumentu vám Markzware nabízí zdarma, pro export si musíte zakoupit licenci.

 

 IDEÁLNÍ DOPLNĚK PRO KAŽDÉ GRAFICKÉ STUDIO

 

Co všechno tedy s OmniMarkz dokážete?

Zobrazíte dokumenty QuarkXPress, PDF a Indesignu. Uvidíte náhled stránek a podrobné informace o dokumentu. Počet stran, použité barvy, písma a obrázky. Vidíte, zda nechybí nějaký obrázek nebo písmo a nejen to, můžete ty chybějící i nově do dokumentu nalinkovat.

Exportujete.  Export nabízí široké možnosti. Dokument převedete do IDML, PDF, TIFF, PNG, JPEG, and GIF. Exportovat můžete přímo do QuarkXPress, InDesignu, Illustatoru a i Affinity Publisheru. Užitečná je i možnost exportu ostylovaného textu do RTF, HTML či TXT.

Podpora automatizace a skriptů. Velmi užitečný je předdefinovaný script pro InDesign, který po instalaci přidá otevírání PDF a QuarkXPress přímo do menu. V OmniMarkz můžete také předdefinovat akce pro export, abyste se nezdržovali zbytečným klikáním. Pokud máte QuarkXPress, přednastavíte rovnou export a otevření v QuarkXPress pro každé použití. Export pak proběhne na pozadí v rámci otevření dokumentu. Podpora Apple Scriptu pak umožní případnou integraci do vašeho automatizovaného workflow.

Podpora operačních systémů. OmniMarkz nabízí širokou podporu od 10.12 Sierra pro 12 Monterey. S tím souvisí i široká podpora aplikací: Adobe InDesign CS4 - 2022, QuarkXPress 3 - 2021 a PDF.

Předdefinované převody: PDF to InDesign • InDesign to Affinity Publisher • QuarkXPress to InDesign • Illustrator to InDesign • InDesign to IDML a další

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.