Powered by Smartsupp
DTPobchod - Profesionální nástroje a služby v oblasti tisku. Provozujeme e-shopy dtpobchod a qstore, a to již od roku 1998. Poskytujeme laické i profesionální veřejnosti ucelenou nabídku nástrojů pro polygrafii, přípravu tisku a fotografii.

O nás

01.03.2022

DTPobchod - Profesionální nástroje a služby v oblasti tisku

 

Provozujeme e-shop dtpobchod.cz, a to již od roku 1998. Poskytujeme laické i profesionální veřejnosti ucelenou nabídku nástrojů pro polygrafii, přípravu tisku a fotografii. S tím je spojená i naše specializace na počítače Apple, protože počítače Macintosh vždy byly nedílnou součástí tohoto odvětví.

 

Od přímého vstupu společnosti Apple na český trh jsme také významným autorizovaným prodejcem této značky. V našem e-shopu naleznete vše potřebné pro práci grafika či kreativce. Jsme například dodavatelem produktů společností Adobe, Alwan, Apple, Canon, EFI, Eizo, Enfocus, Epson, Extensis, ILFORD, Just Normlicht, LaserSoft, XRite, Pantone, Quark, Tecco, URW, Wacom aj. Ucelenou nabídku produktů najdete právě na našem eshopu dtpobchod.cz.

 

Speciální nabídka:

  • pro firmy
  • pro školy
  • pro prodejce
  • pro členy UGD

 

DTPobchod.cz provozuje společnost QUENTIN, spol. s r.o., IČO: 64576507, DIČ: CZ64576507, se sídlem Sokolovská 100/941, 186 00 Praha 8, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 41423.

Bližší informace o nás najdete také na naší firemní stánce quentin.cz

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.