Powered by Smartsupp

LMP ProStand

hliníkový stojánek pro MacBook, vesmírně šedý 
LMP ProStand
Místo toho, abyste ohýbali hlavu, abyste se hrbili nad notebooky, použijte LMP ProStand, který zvedne displej do úrovně očí, čímž mění mobilní počítač na stabilní a ergonomickou pracovní stanici.
 
1 600 Kč
1 322  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
LMP
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
LMP18649
Part No.
18649

    Popis produktu

    Dnešní notebooky jsou dostatečně silné, aby se daly používat téměř pro všechny úkoly. Celodenní práce, při které se skláníte nad notebookem, ale může být únavná a může způsobit bolesti zad a krku. Místo toho, abyste ohýbali hlavu, abyste se hrbili nad notebooky, použijte LMP ProStand, který zvedne displej do úrovně očí, čímž mění mobilní počítač na stabilní a ergonomickou pracovní stanici.

    ProStand je vyroben z odolného eloxovaného hliníku. K dostání je ve stříbrném, vesmírně šedém a černém provedení a dokonale odpovídá dnešním notebookům. Jedná se o stylový stojan pro jakýkoli 12" až 17" notebook.

    A dokáže ještě víc! Díky vysoce přesný štěrbinám, které jsou v 5 různých polohách, můžete připojit LMP Attach ProStand dock (v prodeji od poloviny roku 2019), čímž transformujete ProStand na univerzální USB-C dokovací stanici s Ethernetem, USB 3.0, video porty, či čtečkou karet.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Držák, stojan
    Kompatibilita - příslušenství MacBook Air 13", MacBook 12", MacBook Pro 13", MacBook Pro 15", MacBook Pro 16"
    Použitý materiál hliník
    Barva vesmírně šedá

    Všechny produkty

    Výrobce LMP

    Podobné produkty

     

    -5%

    20 322 Kč 

    bez DPH

    25 890 Kč 

    s DPH

    24 590 Kč 

    s DPH

    8jádrové CPU a 7jádrové GPU, vesmírně šedý Náš nejtenčí, nejlehčí notebook je jako vyměněný díky čipu Apple M1. Tichý, rychlý, úsporný.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.