Powered by Smartsupp

Lightning/USB 3 adaptér fotoaparátu

Lightning/USB 3 adaptér fotoaparátu
Lightning/USB 3 adaptérem fotoaparátu do iPadu Pro snadno přenesete fotky a videa z digitálního fotoaparátu. iPad Pro po připojení Lightning/USB 3 adaptéru fotoaparátu automaticky otevře aplikaci Fotky. V té si můžete vybrat, které fotky a videa chcete...
 
1 250 Kč
1 033  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
1 074 Kč
Výrobce
Apple pro iOS
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
DPH
21%
Kód
COMK0W2
Part No.
MK0W2ZM/A

    Popis produktu

    Lightning/USB 3 adaptérem fotoaparátu do iPadu Pro snadno přenesete fotky a videa z digitálního fotoaparátu. iPad Pro po připojení Lightning/USB 3 adaptéru fotoaparátu automaticky otevře aplikaci Fotky. V té si můžete vybrat, které fotky a videa chcete importovat, a ona je pak uspořádá do alb.

    Když k Lightning/USB 3 adaptéru fotoaparátu připojíte USB napájecí adaptér, rozšíříte možnosti a všestrannost iPadu Pro. Pak k němu můžete připojit USB periferie jako rozbočovače, ethernetové adaptéry, zvuková a MIDI rozhraní nebo čtečky karet CompactFlash, SD nebo microSD.

    Lightning/USB 3 adaptér fotoaparátu podporuje standardní formáty fotek jako JPEG a RAW a také formáty videa ve standardním a vysokém rozlišení jako H.264 a MPEG-4. 12,9palcový a 10,5 palcový iPad Pro přenáší data rychlostí USB 3, zatímco 9,7palcový iPad Pro používá USB 2.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Kabely, redukce, docky
    Konektor vstupní Lightning
    Konektor výstupní USB
    Typ nabíjení Lightning
    Barva bílá

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.