Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

LightBOX 5000K PRO Personal

standard 65 x 30 x 8,5 cm. 
LightBOX 5000K PRO Personal
Light BOX 5000K Pro Personal s normovaným osvětlením 5000K.
 
Koncová cena bez DPH
4 006 Kč
Výrobce
DTP Studio
Recyklační poplatek
3.20 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená IT zařízení nad 10 g do)
Vaše cena  s RP*
4 008 Kč
DPH
21%
Kód
UZLIGHTBOX11
Part No.

    Popis produktu

    Light BOX 5000K PERSONAL je normované osvětlení s dvojicí nejmodernějších speciálních pětipásmových trubic s normovanou barevnou teplotou 5000K.

    Parametry: rozměry: 650 x 300 x 85 mm, svítivost 2.000 lumenů.

    Víte, že Váš čas a prostředky investované do vybavení DTP pracoviště, barevných kalibrací a ICC profilů mohou být znehodnoceny špatným osvětlením vašeho pracoviště? LightBOX 5000 K je normované osvětlovací těleso (iluminant D50 podle normy CIE a ANSI), které používá speciální lineární pětipásmové zářivkové trubice. Ty jsou navrženy a vyrobeny s ohledem na vysoký index věrnosti podání barev, kdy se světlo se vyzařuje v dostatečně širokém spektru se zaručovanou barevnou teplotou 5000 K ("denní světlo"). Barevná teplota 5000° K je pro toto použití doporučována jak teoretickými výpočty, tak praktickými poznatky odborníků z grafických a prepress studií.

    Přisazené osvětlovací těleso splňuje všechny bezpečnostní požadavky, kladené na tento typ produktu. Vysoce leštěná mřížka s podélnými reflektory AL plechu a příčnými lamelami stromečkového profilu. Obsah hliníku v plechu 99,90%. Osvětlovací těleso osazené touto mřížkou umožňuje optimální kontrastní vidění bez únavy zraku, které způsobují odrazy na monitorech. Omezeného jasu L< 200 cd/m2 je dosaženo při vyzařovacím úhlu 60 stupňů. Každé osvětlovací těleso LightBOX 5000K obsahuje pro optimální a rovnoměrné osvětlení pracoviště dvojici nebo čtveřicí nejmodernějších speciálních pětipásmových trubic s normovanou barevnou teplotou 5000° K včetně startérů. Je tak zaručen vysoký index věrnosti podání barev a oproti starším technologiím přináší o 20% více světla a životnost přes 20.000 hodin! Závěsná podstropní tělesa LightBOX 5000K jsou navržena pro i použití na pracovištích, které vyžadují zrakově náročnou činnost.

    Přehled produktů LightBox a PhotoBox si můžete prohlédnout v přehledném dokumentu zde.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Hardware

    Zdroj osvětlení Zářivka
    Standard osvětlení D50 – 5000

    Všechny produkty

    Výrobce DTP Studio

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.