Powered by Smartsupp

FontLab 8 Mac / Win

Tvorba písem. 
FontLab 8 Mac / Win
Profesionální software pro tvorbu a úpravy písem.
 
15 190 Kč
12 554  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
Profi software
DPH
21%
Kód
XCFL8
Part No.

    Popis produktu

    FontLab 8 je komplexní editor písem pro Mac a Windows, který vám pomůže vytvářet písma od začátku do konce, od jednoduchého návrhu až po finální projekt.

    S FontLab 8 můžete vytvářet a upravovat písma OpenType, variable písma, color písma a webová písma – pro jakýkoli systém psaní Unicode, od latinky, azbuky, řečtiny, arabštiny, hebrejštiny a indické, až po čínštinu, japonštinu, emotikony, symboly a ikony.

    Umožní i opravy stávajících písem. Upravte mezery, vyrovnání párů a nápovědu. Převod mezi formáty písem. Přidejte nové tloušťky a styly do stávajících rodin písem.

    FontLab 8 má více než 600 vylepšení: snáze se učí a používá, je lepší, je rychlejší. Po 18 měsících soustředěného vývoje a devíti měsících rozsáhlého testování a produkčního používání desítkami profesionálů v oblasti písma po celém světě je FontLab 8 největším upgradem všech dob!

     


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.