Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Epson UltraSmooth Fine Art Paper 250 g/m2

role 152,4 cm x 15,2 m (60") 
Epson UltraSmooth Fine Art Paper 250 g/m2
Papír pro umělecký tisk, neobsahuje kyseliny, lignin ani chlor a je zároveň sycený uhličitanem vápenatým tak, aby splňoval parametry archivačního archu.
 
Koncová cena bez DPH
10 405 Kč
Výrobce
Epson
DPH
21%
Kód
TEC13S042141
Part No.
C13S042141

    Popis produktu

    Umělci a profesionální fotografové potřebují pro své digitální fotografie a umění média vhodná pro skutečný archivační tisk, a to v celé řadě gramáží a povrchových úprav. Nyní vám Epson nabízí 100% bavlněný papír řady Hot Press bez obsahu kyselin, který je díky oboustrannému potažení ještě univerzálnější. Tento produkt vyráběný na sítových válcích disponuje na obou svých stranách superhladkým povrchem (archy), optimalizovaným pro inkousty Epson UltraChrome a Archival Ink. Tento papír pro umělecký tisk, dodávaný v různých velikostech a formátech, neobsahuje kyseliny, lignin ani chlor a je zároveň sycený uhličitanem vápenatým tak, aby splňoval parametry dokumentačního archu.

    Stejně jako ostatní inovativní média Epson je i tento papír navržen a vyroben tak, aby vám nabídl nejvyšší možné rozlišení a sytost barev.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití FineArt
    Typ Role
    Povrch Fine Art a umělecké
    Rozměry materiálu role šíře 152,4 cm
    Materiál - gramáž 221 - 330 g

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.