Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Epson Proofing Paper White Semimatte 250 g/m2

role 152,4 cm x 30,5 m (60") 
Epson Proofing Paper White Semimatte 250 g/m2
Nátiskový materiál Epson s gramáží 250 g/m2 je ideálním materiálem pro simulaci komerčního tisku v souladu s FOGRA 39.
 
Výrobce
Epson
DPH
21%
Kód
TES041660
Part No.
C13S042140

    Popis produktu

    Tento papír, navržený a vyrobený speciálně pro použití s naším inkoustem UltraChrome K3, přináší vynikající krátkodobou barevnou stabilitu pro precizní nátisk, zvolená kombinace základní barvy a stupně lesku plně vyhoví komerčním tiskovým aplikacím.

    Protože byl papír Epson Proofing Paper White Semimatte vytvořen na 250µm přirozeně bílém základu, neobsahuje bělicí látky a je ideální pro nátisk celé řady barevně kritických procesů komerčního ofsetového tisku. Využívá se především pro archový tisk high-end produktů, jako jsou např. brožury, prospekty, přebaly knih a plakáty.

    Díky kašírování v souladu s přísnými normami byl papír Proofing Paper White Semimatte navržen speciálně pro nátiskové aplikace s inkousty Epson UltraChrome™ K3, kde vykazuje vynikající krátkodobou barevnou stabilitu. Díky hmotnosti, základnímu tónování a širokému barevnému spektru představuje perfektní volbu pro komerční nátisk.

    Stejně jako ostatní inovativní média Epson je i tento papír navržen a vyroben tak, aby vám nabídl nejvyšší možné rozlišení a sytost barev. Spotřební materiály Epson jsou vždy zárukou prověřené kvality Epson.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití Nátiskové
    Typ Role
    Povrch Polomatný (SemiMatt)
    Rozměry materiálu role šíře 111,8 cm
    Materiál - gramáž 121 - 170 g

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.