Powered by Smartsupp

Epson DS Transfer Multi-Purpose 105 g/m2

role 111,8 cm x 91,4 m (44") 
Epson DS Transfer Multi-Purpose 105 g/m2
Transferový papír navržen speciálně pro přenos inkoustu na pevné materiály. Lze použít i k potisku polyesterových textilií.
 
2 160 Kč
1 785  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
1 992 Kč
Výrobce
Epson
DPH
21%
Kód
TEC13S045451
Part No.
C13S045451

    Popis produktu

    Víceúčelový transferový papír DS byl navržen speciálně pro přenos dekorativního inkoustu na pevné materiály. Díky dokonalé flexibilitě, jej však můžete použít i k potisku polyesterových textilií. Je kompatibilní s inkousty Epson UltraChrome DS a digitálními sublimačními tiskárnami Epson SureColor SC-F6000, SC-F7000 a SC-F7100. Podporuje také systémy RIP od jiných dodavatelů, takže přinese vaší firmě maximální užitnou hodnotu.

    Snadné použití
    Víceúčelový transferový papír DS díky své gramáži 105 g/m2 zůstává při přenosu inkoustu stabilní a nevlní se. Pro známé systémy RIP od jiných dodavatelů jsou k dispozici barevné profily.

    Vyšší produktivita
    Rychleschnoucí povrchová úprava optimalizovaná pro pevné materiály vám ušetří čas. Dlouhé role jsou úspornou volbou pro všechny malé a střední výrobce, kteří používají sublimační papír k potisku měkkých i pevných materiálů.

    Méně odpadního inkoustu
    Víceúčelový transferový papír DS dosahuje vysoké míry přenosu, takže omezuje plýtvání inkoustem a zaručuje trvalou kvalitu potisků a úspory.

    Prodyšné provedení
    Speciální prodyšná struktura umožňuje odpařování inkoustových výparů přes papír při přenosu inkoustu. Výsledný obraz je tak ostřejší a čistější.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití Produkční
    Typ Role
    Povrch Jiný
    Rozměry materiálu role šíře 91,4 cm
    Materiál - gramáž do 120 g

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.