Powered by Smartsupp
Eizo CS2420 Vám díky mnoha pokročilým funkcím řady EIZO ColorEdge a elegantnímu, uživatelsky příjemnému designu umožní tvorbu a úpravu digitálních fotografií a ilustrací ve vynikající kvalitě. A navíc s pětiletou zárukou EIZO.

Související produkty

 
2 397 Kč 

bez DPH

2 900 Kč 

s DPH

pro libovolné LCD vč. iMac 21", EIZO, Benq aj. až do 26" Zamezí rušivému světlu a barvám z okolí

Akční sleva

4 264 Kč 

bez DPH

5 160 Kč 

s DPH

pro libovolné LCD vč. iMac 27" Zamezí rušivému světlu, barvám z okolí i zvědavým pohledům

 
132 Kč 

bez DPH

160 Kč 

s DPH

EIZO CS2420 pro kreativní tvorbu

13.08.2020

21.2.2018

CS2420 má všechny funkce, které potřebujete pro kreativní práci

Přesná hardwarová kalibrace
Přesnou kalibraci monitoru CS2420 zvládnete obratem ruky. Pro tento účel se používá mikroprocesor EIZO, který zajišťuje optimální využití širokého barevného spektra panelu LCD. Proto monitor CS2420 zobrazuje barvy a přechody s nejvyšší přesností. Amatérští fotografové a grafici v tomto monitoru získávají nezkreslený pohled na své snímky.

Živé barvy, široký gamut
Při práci se snímky RAW nebo AdobeRGB náš monitor s širokým gamutem rozhodně nevynecháte: Velký barevný prostor reprodukuje 99 % barevného prostoru AdobeRGB. Po převedení snímků pořízených ve formátu RAW do barevného prostoru AdobeRGB je bude monitor zobrazovat naprosto přesně. Uvidíte zářivě modré nebe i sytě zelené lesy.

10bitová hloubka barev
Pomocí vstupů DisplayPort nebo HDMI dokáže monitor zobrazit současně více než jednu miliardu barev v nejjemnějším odstupňování.

Konstantní homogenita obrazu na celé ploše
Barevné odstíny každého bodu obrazovky jsou identické bez odchylek jasu, k nimž dochází u běžných LCD monitorů.
 

Široký pozorovací úhel 178°

Technologie IPS poskytuje úhel pozorování o šíčce 178°. To oceníte zejména v situacích, kdy obrazovku sleduje více osob zároveň.

 
Elegantní a uživatelsky přívětivý design

Všechny důležité vstupy
Součástí monitoru jsou DisplayPort, HDMI a DVI-D, které podporují různé typy grafických karet. Vstup HDMI nabízí přímé spojení s digitálními fotoaparáty. Monitor je také vybaven třemi snadno přístupnými porty USB 3.0, včetně jednoho portu pro nabíjení baterií (např. pro smartphone).

Ještě tenčí rámeček
Tenký monitor má nenápadné rámečky, které jsou o 39 % tenčí než předtím, takže se můžete více zaměřit na obrazovku.

Nastavitelný stojan
Monitor CS2420 je vybaven stojanem, který umožňuje nastavení výšky, sklonu a pootočení a který dále podporuje vodorovnou a svislou polohu obrazovky.


Funkce pro pohodlí a snadné použití

Minimalizované odrazy díky IPS panelu
Monitor je vybaven IPS panelem bez oslnění pro vysokou viditelnost. Využívá také technologii stmívání, která minimalizuje blikání a pomáhá zabránit únavě očí pro pohodlnější pracovní prostředí.

Blesková změna barevného režimu
Pouhým stisknutím tlačítka vyvoláte barevný režim uložený v monitoru. Normy jako např. AdobeRGB, sRGB nebo EIZO Režim Papír jsou již továrně přednastavené. K nim můžete přidat nastavení, která si vytvoříte během vlastních kalibrací. Přepínání mezi režimy je otázkou sekund – bez zdržování novými kalibracemi.


Doporučujeme: univerzální stínítko pro monitory 15-26"

Stínítko chrání váš monitor před nežádoucím okolním světlem tak, aby nedošlo ke zkreslení přesného zobrazení vlivem dopadajícího světla a abyste mohli pracovat bez rušivého oslňování. Příznivé světelné podmínky dále zlepšuje speciální antireflexní materiál na vnitřní straně stínítka.

  • Posuvná konstrukce a nastavitelné pásky umožňují univerzální použití na počítačové monitory CRT i LCD o velikosti 15“ až 26“.
  • Snadná a rychlá montáž a demontáž.
  • Vnitřní strana potažená černým sametem zamezuje odleskům.
  • Zvyšuje sytost a přesnost barev.
  • Přispívá k přesnějším výsledkům při kalibraci.
  • Snižuje únavu očí.

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.