Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

EFI Proof Box

Kompletní sestava pro certifikovaný digitální nátisk 
EFI Proof Box
Vše, co potřebuje grafické studio nebo tiskárna pro digitální nátisk, vč. instalace a zaškolení na místě. Ověřená sestava tiskárny, spektrofotometru a prémiové aplikace s dodávkou za zvýhodněnou cenu.
 
Koncová cena bez DPH
179 000 Kč
Výrobce
EFI
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
BEEPBE4
Part No.

    Popis produktu

    Digitální nátisk v kostce: EFI Fiery XF (Server + Client + Printer Option M) + EFI Colorproof XF Color Verifier + Spektrofotometr + kalibrátor monitoru (Eye One) + EFI Offset Proof Paper 8245OBA Semimatt role 43,2 cm x 30 m (3") 245g/m2 + štítkovačka DYMO + tiskárna (Epson SC-P5000) + služba sestavení a nastavení k certifikaci dle normy ISO 12647.

    EFI Fiery XF - prvotřídní řešení pro nátisk

    EFI FieryXF je modulární nátiskové řešení od vůdčí společnosti na trhu.

    Hlavní funkce EFI FieryXF:

    - podporuje mezinárodně uznávané grafické formáty, což znamená, že svou hodnotu může přidat k čemukoliv, co zákazník předá, včetně PostScript, PDF, JPEG, TIFF, TIFF/IT, Scitex CT/LW, Delta List a DCS
    - důmyslná správa barev založená na celosvětově uznávaných ICC profilech poskytuje téměř neomezené možnosti pro dosažení nátisků s kontrolou barev od zaznamenání obrázku přes monitor, zpracování, až po předání na výstupní zařízení
    - kompatibilita s nejnovějším formátem pro výměnu dat JDF
    - práce na různých platformách Windows či Macintosh zajišťuje mimořádnou flexibilitu
    - základní konfigurace EFI Colorproof XF standardně obsahuje výstup pro různé technologie - inkoustové, laserové a jiné tiskárny
    - nově navržené grafické uživatelské rozhraní (GUI) poskytuje novou úroveň jednoduchosti použití, zkracuje dobu zaučování obsluhy a zvyšuje produktivitu.

    EFI Colorproof XF se skládá ze tří základních součástí:

    1) EFI Colorproof XF Server - hlavní početní nátiskové a tiskové úlohy probíhají na EFI Colorproof XF Serveru, který může běhet nezávisle na klientské stanici kdekoliv na serveru či stejné stanici jako klient. Vyznačuje tím, že je to "jen" aktivní ikona na hlavní liště systému počítače. Odtud se Server spouští či vypíná, na tomto počítači je nainstalován hardwarový klíč a aktivuje se zde tzv. "licence file", který určuje, které zásuvné moduly jsou přístupné či nikoliv. Následující klíčové funkce jsou součástí standardní dodávky:
    a) podpora různých formátů - soubory PostScript, PDF, JPEG, TIFF/IT, TIFF, Scitex CT/LW, Delta List a DCS
    b) interpreter Adobe CPSI - pro klíčové funkce, jako je například přetisk, separace v RIP a stahování japonských fontů
    c) splňuje normy - ICC, PDF/X a JDF
    d) obsahuje kalibrační proužek pro kontrolu ve standardu Fogra/Ugra v2.2 (ISO Coated_v2 - FOGRA39L)
    e) řízení správy barev podle ICC - přijatého mezinárodního standardu
    f) správa barev prostřednictvím tří profilů - pro nátisk a pro převod barev
    g) integrovaný nástroj LinTool - pro linearizaci tiskárny na základě měření
    h) podpora vícekanálových i samostatných profilů na výstupní zařízení
    i) podpora více procesorů počítače.

    2) EFI Colorproof XF Client Option - je uživatelské rozhraní spolupracující s EFI Colorproof XF Serverem, které umožňuje ovládání jeho funkcí. Klientské stanice lze libovolně od verze 3.0 libovolně instalovat na neomezený počet pracovních stanic, které mohou být jak na platformě Windows, tak i Macintosh. S nejmodernější architekturou klient-server u EFI Colorproof XF a s modulární koncepcí tohoto systému můžete vytvořit nátiskové řešení, které bude vyhovovat současným požadavkům firmy a přitom budete mít jistotu, že toto řešení se bude schopné vyvíjet a růst s vámi. S třívrstvou architekturou možností a pomocí klientských stanic Colorproofu XF lze přiřazovat specifická práva pro přístup a správu každé její stanici. Vrstvy jsou:

    a) Správce (Administrator) - má naprostou kontrolu nad pracovními postupy v EFI Colorproof XF, včetně nastavování a konfigurace software, přiřazování přístupových práv, řízení kalibrace a nátisku, zobrazování / přidávání úloh, tisku / zastavování / rušení úloh, změny priority úlohy, přepisování nastavení pracovního postupu nastaveními pro danou úlohu atd.
    b) Uživatel (User) - může zobrazit všechny úlohy v kterémkoliv pracovním procesu, kterého se účastní, může však spravovat pouze zpracování svých vlastních úloh. Uživatel nemůže změnit žádné pracovní stanice, ale potřebuje provádět nastavení pro jednotlivé úlohy.
    c) Monitor úloh (Job Monitor) - je základní nástroj spolupracující s EFI Colorproof XF Serverem. Uživatel může prohlížet (náhled), přidávat, rušit a přesouvat jednotlivé soubory (Joby) ve workflow.

    3) EFI Colorproof XF Output Option (jinak Printer Option M) - modulární koncepce EFI Colorproof XF poskytuje uživatelům nejširší nabídku možností výstupních zařízení (Output Option) - nátiskové řešení tak lze ušít na míru vlastním pracovním postupům a stávajícím zařízením. Jeden výstupní modul Output Option M je dodáván s každým EFI Colorproof XF Serverem v základní sestavě. Navíc je možné zakoupit a nainstalovat neomezený počet modulů Output Option - jedná se tedy o skutečnou podporu více tiskáren. Lze tedy po dokoup

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Software

    Typ licence Trvalá
    Verze softwaru Nová licence
    Operační systém Mac, Win
    Jazyk aplikace Angličtina
    Určeno pro Komerční použití
    Počet licencí Jeden uživatel

    Všechny produkty

    Výrobce EFI

    Dokumenty

    Infor.-URL1
    www.efi.cz
    Infor.-URL2

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.