Powered by Smartsupp

Devia Vance pouzdro pro iPhone 13 - zelené

odolné TPU pouzdro 
Devia Vance pouzdro pro iPhone 13 - zelené
Armádní ochrana pro váš telefon.
 
590 Kč
488  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
599 Kč
Výrobce
Jiný
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
DXVANCE13
Part No.

    Popis produktu

    Ochranný kryt pro iPhone Devia Vanguard je velmi odolným krytem, který telefon udrží v bezpečí z obou stran. Odolný obal poskytuje dokonalou ochranu. Kromě zad ochrání i boky zařízení a částečně také displej a systém fotoaparátů.
    Pouzdro na iPhone ochrání zadní i přední část telefonu. Odolné pouzdro na iPhone je testováno při pádu ze 3 metrů. Po nasazení chrání telefon TPU plast se zajímavým designem. Ten vyniká ještě vyztuženými rohy a možností oddělit zadní designovou část.
    Kryt na iPhone podporuje bezdrátové nabíjení, ve spodní části má průřez na nabíjecí konektor lightning. Také ostatní ovládací prvky jsou zachovány, takže můžete ovládat hlasitost, fotografovat a poslouchat hudbu nebo filmy, protože reproduktory jsou odkryté.
    Obal na iPhone perfektně sedí na telefonu. Je navržen přesně pro daný model. Díky přesahu přední části nad hranu displeje bude také chránit obrazovku. Jakmile telefon položíte displejem na stůl, nebude na něj přímo doléhat, a tak se nepoškrábe. Podobně je chráněn systém fotoaparátu.
    Velmi odolný kryt na iPhone je výbornou volbou pro všechny, kteří chtějí svůj telefon maximálně chránit před škrábanci a pády do výšky až 3 metrů. Zároveň ale po nasazení poskytuje elegantní vzhled, za který se nemusíte vůbec stydět a zařízení nebude zbytečně nabývat na svém objemu a váze.

    Vlastnosti

    • TPU materiál
    • Vyztužené rohy
    • Ochrana displeje a dvojitá ochrana fotoaparátů díky přečnívajícím okrajům
    • Oddělitelná zadní část
    • bezdrátového nabíjení

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Obal
    Kompatibilita - příslušenství iPhone 13
    Použitý materiál TPU
    Barva armádně zelená

    Všechny produkty

    Výrobce Jiný

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.