Powered by Smartsupp

DCS Book CMYK

Professional Edition 
DCS Book CMYK
Největší CMYKový vzorník na trhu s 65.536 barvami. Profesionální verze.
 
 s DPH
5 990 Kč
5 870 Kč
4 851  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Výrobce
DCS
DPH
21%
Kód
UZDC13000
Part No.
13.000

    Popis produktu

    DCS Book Professional Edition je rozsáhlým CMYKovým vzorníkem určený především komerčním tiskárnám, grafickým a reklamním agenturám a v neposlední řadě také designérům. Na 256 stranách na nepotaženém papíře je zobrazeno celkem 65.536 CMYK barev v 5% nebo 10% krocích podle odstínu. Kniha je dodávána ve formě šanonu, tedy s výjimatelnými stránkami a ochraném obalu proti světlu. Dále kniha obsahuje předmluvu o barvě, reprodukci barev a tisku a podrobnými pokyny pro použití.

    technická specifikace: Velikost stránky: 38 x 33 cm, velikost políček: 16 x 16 mm,

    Vytištěno na matovém potíraném papíru.

    Vzorník DCS Book CMYK Professional Edition nabízí skutečně obrovské množství barevných kombinací, navíc v promyšleném provedení. Vzorník je tištěn na papír běžné gramáže, takže je možné barvy prohlížet na médiu, na kterém budou v konečném výsledku opravdu tištěny. Na druhou stranu je produkt technologicky připraven tak, aby jej bylo možné opravdu profesionálně používat - tj. případné prosvítání vyřešil výrobce velmi chytrým přehnutím jednostranně potištěných listů. Vzorník působí svými rozměry impozantně a je na něm patrná důležitost, která se s jeho používáním barvě věnuje. Na druhou stranu je pochopitelně na zvážení, zda-li skutečně uživatel potřebuje všechny nabízené barevné kombinace - pokud ano, pak je popisovaný vzorník určitě zajímavou volbou. (https://www.grafika.cz/rubriky/polygrafie/dcs-book-cmyk-hodne-podrobny-barevny-vzornik-131959cz?send)


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Tiskárny a Tonery

    TYP ostatní spotřebák pro tiskárnu

    Všechny produkty

    Výrobce DCS

    Vzorníky a písma

    Typ použití Srovnávací & CMYK
    Obor použití Tisk a předtisková příprava
    Materiál vzorníků Papír
    Vzorníky Jednotlivé

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.