Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelCAD Mac/Win CZ

CorelCAD Mac/Win CZ
CorelCAD™ je inteligentní řešení pro každodenní tvorbu grafických návrhů vyžadujících přesnou a detailní práci určené těm, kdo potřebují špičkové řešení CAD za příznivou cenu. Společnosti, které se zabývají tvorbou návrhů CAD, vždy stály při výběru sof...
 
Koncová cena bez DPH
16 658 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC116933
Part No.

    Popis produktu

    CorelCAD™ je inteligentní řešení pro každodenní tvorbu grafických návrhů vyžadujících přesnou a detailní práci určené těm, kdo potřebují špičkové řešení CAD za příznivou cenu. Společnosti, které se zabývají tvorbou návrhů CAD, vždy stály při výběru softwaru CAD před těžkým rozhodnutím. Mohly si vybrat aplikaci, která by se sice vešla do rozpočtu společnosti, avšak chyběly by v ní důležité nástroje nebo by používala formáty neumožňující spolupráci a sdílení. Nebo si mohly pořídit nástroj CAD, který by nativně využíval standardní typy souborů, avšak za závratnou cenu. Aplikace CorelCAD toto rozhodování zjednodušuje, představuje totiž aplikaci CAD pro tvorbu 2D návrhů se všemi funkcemi a výkonnými nástroji pro modelování 3D objemů. Práce se soubory CAD se stává běžnou záležitostí pro celou řadu profesionálů v oblasti grafiky, od technických projektantů až po grafiky v marketingových odděleních. Nebývá sice na každodenním pořádku, přesto však způsobuje, že možnost otevírání a přizpůsobování obsahu návrhů CAD již není pouhým bonusem, ale nutností. Funkce pro úpravu souborů DWG™ a sdílení jejich obsahu s kolegy a klienty šetří firmám čas i peníze, náklady na počáteční investici do nástroje CAD však vždy byly přemrštěné. Až doteď. Aplikace CorelCAD používá nativní formát souborů DWG a zajiš uje tak naprostou shodu s formátem souborů standardním v oboru. Aplikace CorelCAD dokáže zpracovat atributy u nepodporovaných funkcí aplikace AutoCAD® a zachovává tyto funkce v souborech DWG, takže odstraňuje problémy vznikající při převodu a sdílení. Jste-li obeznámeni s dalšími rozšířenými nástroji CAD, nebude pro vás přechod na aplikaci CorelCAD žádný problém. Aplikace CorelCAD obsahuje řadu nástrojů, příkazů a prvků uživatelského rozhraní, které najdete i v dalších programech CAD, takže se návrháři pracující s návrhy CAD nemusí učit nové postupy. Ve světě návrhů CAD je tradičně rozšířen operační systém Windows, existuje však i menšina zapálených uživatelů systémů Mac. S ohledem na tuto skutečnost je aplikace CorelCAD optimalizována pro obě platformy, a to za pouhý zlomek ceny jiných aplikací CAD, které práci se systémy Mac taktéž umožňují.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Informace
    CorelCAD_ESD.dmg
    Infor.-URL2
    index.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.