Powered by Smartsupp

    Česká verze Parallels Desktop 6 pro Mac v prodeji!

    08.11.2010
    Parallels Desktop 6 Mac
    Užijte si výrazného zlepšení vykreslování 3D grafiky, životnosti baterie a bezpečnosti při spuštění virtuálního počítače s Parallels Desktop 6 for Mac. Nové 64bitové jádro umožňuje plně využít výkon počítače Mac a vylepšený vzhled a styl umožňuje mít z Macu tolik, kolik chcete, i když potřebujete používat Windows. A nejlepší ze všeho – s Parallels Desktop 6 můžete spouštět aplikace Windows a Mac společně bez nutnosti restartovatování počítač.

    Zákazníci, kteří si zakoupili Parallels Desktop 5 Mac po 15. srpnu 2010, mají nárok na získání upgradu na verzi 6 zdarma. Více informací a jak postupovat naleznete zde.
    Na trh přichází nová česká verze virtualizačního programového vybavení Parallels Desktop 6 Mac CZ. Má vylepšené jádro programu, proto jsou Windows rychlejší až o 40% oproti předchozí verzi.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.