Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Canon Satin Photo Paper 200 g/m2

role 106,7 cm x 30 m (42") 
Canon Satin Photo Paper 200 g/m2
Kvalitní pololesklý fotografický papír pro inkoustový tisk pro přirozené podání barev tisku grafiky, prezentací a fotografií.
 
Koncová cena bez DPH
2 967 Kč
Výrobce
Canon
DPH
21%
Kód
DC1925B-42
Part No.
6061B004AA

    Popis produktu

    Kvalitní pololesklý fotografický papír 200g pro inkoustový tisk s fotografickým potahem pro přirozené podání barev tisku grafiky, prezentací a fotografií.
    Tento papír je rychleschnoucí, odolný proti znečištění. Tisky dosahují vysoké density barev, přesnosti a obrazové ostrosti.
    Papír je kompatibilní s širokou škálou dye based a pigmentovy´ch digitálních tiskáren.
    Je určen pro každodenní tisk vyžadující vysokou kvalitu.
    Laminace není vyžadována, snadná manipulace.
    Použití: Fotografie, plakáty, reprodukce grafiky, výstavní grafika, DTP.

    Tisk: Pro nejlepší výsledky použijte maximální tiskovou kvalitu. Saturace barev se mohou lišit vzhledem k velikosti ink. kapky a vlhkosti prostředí. Inkoustové limity by měly být optimalizovány pro používanou tiskárnu, inkoust a tiskový software.  Příliš velké množství inkoustu může způsobit zvlnění papíru. Délka schnutí je závislá na vlhkosti prostředí.

    Manipulace: Pro ochranu povrchu proti prachu, otěru a působení vzduchu je doporučena laminace. Přestože je schnutí vizuálně téměř okamžité, doporučujeme tisky nechat stabilizovat přibližně 3 hodiny před laminací.  Pro ochranu proti pronikání vlhkosti do vrstev papíru doporučujeme laminovat s přesahem hrany asi 5—6 mm.  Laminace musí být vždy aplikována nejprve na potištěnou stranu pro eliminaci možného zvlnění materiálu. Je možné laminovat za tepla i za studena.

    Ideální podmínky skladování: Skladujte papír pouze v originálních krabicích, mimo dosah přímého slunečního světla, v běžných podmínkách (23 °C, 50 % RV).  Před použitím nechte materiál přizpůsobit podmínkám v místnosti (obzvláště v zimních měsících). Ve vlhkém prostředí může papír absorbovat vlhkost, v suchém prostředí zase vlhkost ztrácí.  Vysoce vlhké prostředí může prodloužit dobu schnutí po tisku a způsobit potíže při laminaci.

    Skladovatelnost : 2 roky od data dodávky při skladování v ideálních podmínkách (viz výše).

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití Digitální fotografie
    Typ Role
    Povrch Lustr, Satin, Pearl, Silk
    Rozměry materiálu role šíře 106,7 cm
    Materiál - gramáž 171 - 220 g
    Certifikace FSC certified

    Všechny produkty

    Výrobce Canon

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.