Powered by Smartsupp

    Bezproblémový běh Windows na počítači Mac pomocí nejnovější verze Parallels Desktop 14 for Mac

    21.11.2018
    Parallels Desktop 14 Mac
    Vysoký výkon umožňuje spustit aplikace Windows, jako je Microsoft Office pro Windows, Internet Explorer nebo CorelDRAW, bez kompromisů. Zahrnuje více než 30 nástrojů pro zjednodušení každodenních úkolů na počítačích Mac a Windows. Parallels Desktop běží na všech počítačích Mac: MacBook®, MacBook Pro®, iMac®, iMac Pro®, Mac mini® nebo Mac Pro®. Pokud potřebujete systém Windows, budete vyzváni ke stažení a instalaci systému Windows 10 nebo k výběru stávající instalace systému Windows, Linux, Ubuntu nebo Boot Camp®. Učiňte Windows neviditelnými, pokud používáte jeho aplikace v režimu koherence. Pokud jste v Macu noví, můžete nastavit systém Windows tak, aby obsadil celou obrazovku, takže vypadá stejně, jako kdybyste používali počítač se systémem Windows. Vývojáři ocení prostředí obou nejpoužívanějších operačních systémů pro vývoj a test nových aplikací v jednom počítači. Parallels Desktop 14 for Mac je nyní kromě stálé licence také k dispozici ve formě předplatného na rok.
    Parallels Desktop® 14 je nejrychlejší, nejsnadnější a nejvýkonnější aplikace pro spouštění operačního systému Windows® na počítači Mac® bez nutnosti restartování a bez zpomalení. Můžete snadno přepínat mezi aplikacemi Mac a Windows, přesouvat soubory, soubory aplikací a další položky z Windows na Mac a opačně.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.