Powered by Smartsupp

Apple TV 4K Wifi + Ethernet 128GB

3. generace (2022) 
Apple TV 4K Wifi + Ethernet 128GB
Velkolepé zážitky v režii Apple.
 
4 770 Kč
3 942  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
3 958 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.10 Kč , DPH:  21%  (Všechna doposud nezařazená malá zařízení do 0,5 kg)
Vaše cena  s RP*
3 942 Kč
DPH
21%
Kód
COMN893
Part No.
MN893CS/A

    Popis produktu

     To nejlepší od Applu na jednom místě. Apple TV+, Apple Arcade, Apple Music, sdílené fotky.

    A to není všechno. Dívej se na oceňované seriály a filmy Apple Originals i oblíbené tituly na Disney+, Prime Videu, Netflixu, HBO Max a dalších službách. Užij si neskutečně zábavné hry a hudební hity, které najdeš jenom u Apple. A objevuj tisíce fantastických aplikací z App Storu. Apple TV 4K ti toho naservíruje daleko víc než samotná televize.

    Aplikace Apple TV. Sleduj, půjčuj si nebo kupuj ty nejlepší seriály a filmy. Všechno v jedné aplikaci s pečlivě vybranými tituly. Pouštěj si kritikou oceňované seriály a filmy Apple Originals natočené přímo pro Apple TV+. Nepotřebuješ žádné další aplikace, účty ani hesla. A svůj profil může mít až šest členů rodiny.

    Apple TV+. Sleduj seriály, celovečerní filmy, dětské pořady a další produkci nejnápaditějších osobností televize a filmu. Nové Apple Originals přibývají každý měsíc.

    Apple Music. Pouštěj si na velké obrazovce přes 100 miliónů skladeb a 30 000 playlistů. A klidně si promítej texty písniček a zpívej jako při karaoke.

    Apple Arcade. Hraní her z Apple Arcade na velké obrazovce je ještě větší zážitek.2 Podpora více uživatelů umožňuje, aby všichni hráči měli uložený postup ve hře, herní statistiky i pozvánky – a mohli snadno přepínat mezi svými profily. K Apple TV 4K se taky dá připojit víc herních ovladačů včetně bezdrátových ovladačů pro PlayStation.

    Fotky. Sdílená knihovna fotek na iCloudu umožňuje všem členům rodiny prohlížet si fotky ostatních snadněji než kdy předtím. Klidně i na televizi. Stačí si vytvořit sdílenou knihovnu na iPhonu nebo iPadu a pozvat ostatní, aby do ní přidávali fotky a videa, upravovali je nebo mazali.

    Obraz a zvuk jedna radost

    4K obraz.

    V moderních HDR formátech jako Dolby Vision a teď i HDR10+4 vynikají neskutečné detaily i v nejtemnějších stínech a nejzářivějších světlých místech. Takže ať se díváš na cokoli, na velké obrazovce to stojí za to.

    Zvuk, co tě pohltí.

    Na zvukových soustavách, které jsou kompatibilní s Dolby Atmos, zní bohatý prostorový zvuk ve formátech Dolby Atmos, 5.1 a 7.1 ze všech směrů.5 A když připojíš AirPody, užiješ si personalizovaný prostorový zvuk, který kopíruje pohyby hlavy.

    Apple TV Remote

    Dotykový clickpad. Snadno si projížděj epizody, scény nebo jednotlivé snímky intuitivním kroužením po clickpadu. Zapni nebo vypni televizi, přepni vstup na Apple TV 4K a ovládej hlasitost.

    Místo psaní klidně diktuj. Stačí podržet tlačítko na boku ovladače Apple Remote. Uživatelská jména a hesla dokonce můžeš diktovat po znacích.

     

    Dohromady toho umí víc

    iPhone
    Flexibilní dálkové ovládání, které jde ještě dál. Na zamčené obrazovce a v Ovládacím centru iPhonu máš po ruce praktické ovládací prvky, takže si snadno pustíš, zastavíš, posuneš nebo přetočíš přehrávání a upravíš hlasitost televize. Taky můžeš pomocí Face ID potvrzovat nákupy nebo se přihlašovat do aplikací.

    Kalibrace barev
    Dokonalá souhra. Apple TV 4K umí ve spolupráci s iPhonem automaticky upravit barvy, aby působily co nejvěrněji. Stačí jednou namířit fotoaparát iPhonu na televizní obrazovku, a pak už můžeš filmy a seriály sledovat tak, jak mají opravdu vypadat.

    Sdílení zvuku
    Spolu se to líp poslouchá. Sdílení zvuku umožňuje hladce připojit až dvoje AirPody s tím, že hlasitost se dá ovládat pro každé zvlášť. Takže se můžete ve dvou dívat dál a nerušit ty, co už šli spát.

    SharePlay
    Dívej se s kýmkoli. Kdekoli. Zapoj Apple TV do FaceTime hovorů na iPhonu nebo iPadu, ať se můžete společně dívat na televizi i na dálku. Přehrávání je synchronizované, takže se všichni můžete smát, plakat, polekat a dojímat současně.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Příslušenství
    Barva černá
    Úložiště SSD disk
    Procesor A15 Bionic
    Ovládání Apple TV Remote
    Hmotnost 24 g
    Konektivita Wifi + Bluetooth, Infračervený přijímač
    Porty 1x Ethernet 1Gb RJ-45, HDMI 2.1
    Rok uvedení 2022

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.