Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

AKiTiO Thunder3 RAID Station

dokovací Thunderbolt 3 stanice pro dva 2.5" & 3.5" disky 
AKiTiO Thunder3 RAID Station
Toto řešení kombinuje čtyři základní funkce, které každý uživatel notebooku potřebuje, do jednoho produktu, přidá další úložný prostor, poskytuje důležité rozhraní, jako je Gigabit Ethernet, USB a DisplayPort, dobíjí baterii a čte karty SD.
 
Koncová cena bez DPH
9 246 Kč
Výrobce
Mac příslušenství
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty a příslušenství nezaložené na mechanick)
Vaše cena  s RP*
9 165 Kč
DPH
21%
Kód
AKT3RS-T3DL3SIY-AKTU
Part No.
T3RS-T3DL3SIY-AKTU

    Popis produktu

    Toto řešení kombinuje čtyři základní funkce, které každý uživatel notebooku potřebuje, do jednoho produktu, přidá další úložný prostor, poskytuje důležité rozhraní, jako je Gigabit Ethernet, USB a DisplayPort, dobíjí baterii a čte karty SD. To vše je vestavěno do jediného produktu, který se připojuje k počítači nebo počítači Mac přes rozhraní Thunderbolt 3.


    "S RAID stanicí Thunder3 jsme vytvořili řešení" all-in-one "pro uživatele notebooků, které zahrnuje všechny základní funkce, které jsou na stále menších a přenosnějších notebooků chybějící," uvedl Richard Wright, viceprezident prodeje a marketingu společnosti Akitio . "Místo toho, aby zákazník musel kupovat více dongle, dokovací stanici a některé externí disky, tento produkt dělá vše a je to stejně jednoduché jako připojení jediného kabelu Thunderbolt 3 do počítače."
    Stanice Thunder3 RAID může obsahovat dva jednotky SATA 2,5 "nebo 3,5", které mohou být konfigurovány jako RAID 0, RAID 1, SPAN nebo Non-RAID. Obsahuje dva porty Thunderbolt 3, video výstup DisplayPort, 2-portový USB hub pro starší USB zařízení, 1GbE ethernetové rozhraní pro připojení počítače k ??rychlým sítím, čtečku karet SD a podporuje napájení až 27W. Druhý port Thunderbolt 3 na stanici Thunder3 RAID pracuje stejně jako počítačový port Thunderbolt 3 podporou Thunderbolt 3 (až 5 daisy chained) a umožňuje uživatelům připojit zařízení USB typu C (10 Gb / s), jako je externí pevné disky a monitory DisplayPort.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Úložiště
    Konektor vstupní Thunderbolt 3
    Konektor výstupní Thunderbolt 3

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.