Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

AKiTiO Thunder3 QUAD X

externí Thunderbolt 3 box na čtyři 2.5" & 3.5" disky 
AKiTiO Thunder3 QUAD X
Externí box na čtyři disky s integrovaným napájením notebooku a video výstupem DisplayPort.
 
Koncová cena bez DPH
11 230 Kč
Výrobce
Mac příslušenství
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.50 Kč , DPH:  21%  (Komponenty a příslušenství nezaložené na mechanick)
Vaše cena  s RP*
11 066 Kč
DPH
21%
Kód
AKT3QX-T3DIAY-AKTG
Part No.
T3QX-T3DIAY-AKTG

    Popis produktu

    Externí Thunderbolt ™ 3 řešení pro ukládání dat


    Box pro uložení až čtyři 2,5" nebo 3,5" disků. S technologií RAID se čtyřmi jednotkami SSD lze dosáhnout rychlostí přenosu dat až 1480 MB za sekundu, zatímco rozhraní Thunderbolt 3 poskytuje dostatečnou šířku pásma pro další streamy 4K video signálů a přenos dat současně. Extrémně odolné hliníkové pouzdro poskytuje účinný odvod tepla a mimořádně velký zadní ventilátor udržuje nízkou teplotu disků během dlouhých hodin provozu.

    Thunderbolt ™ 3


    Thunderbolt 3 přináší Thunderbolt na USB-C rychlostí až 40 Gb / s, čímž vytvoří jeden kompaktní port, který zvládne vše - poskytuje nejrychlejší a nejuniverzálnější připojení k jakémukoli doku, displeji nebo datovému zařízení. Poprvé se jeden počítačový port připojuje k zařízení Thunderbolt, každému displeji a miliardám zařízení USB. Jeden kabel nyní poskytuje čtyřnásobek dat a dvakrát větší šířku pásma videa z jakéhokoli jiného kabelu a zároveň dodává energii zařízením napájeným ze sběrnic.
    Thunder3 Quad X má dva porty Thunderbolt 3. Druhý port pracuje stejně jako počítačový port Thunderbolt 3 podporou Thunderbolt 3 (až 5 daisy chained), USB 3.1 (10 Gbps) a DisplayPort.

    DisplayPort


    Vyhrazený konektor DisplayPort usnadňuje připojení dalšího monitoru k rozšíření pracovního prostoru a uvolní druhý port Thunderbolt 3 pro další zařízení Thunderbolt 3 (až 5 řetězených zařízení), USB 3.1 (10 Gb / s) a zařízení DisplayPort.

    Odnímatelné zásobníky


    Tento systém založený na zásobníku, který je navržen tak, aby umístil až čtyři disky 2,5" nebo 3,5", umožňuje snadnou instalaci a výměnu buď velkých stolních pevných disků, nebo přenosných přenosných jednotek a jednotek SSD.
    Poznámka: Náhradní zásobníky se prodávají samostatně v sadě čtyř zásobníků, dodatečných šroubů.

    Dodávka výkonu (27 W)


    Reverzibilní konektor typu USB typu C (USB-C) zvyšuje snadné použití pro připojení zařízení se zaměřením na minimalizaci záměny uživatele při orientaci konektoru a kabelu. Modul Thunder3 Quad X podporuje přenos dat přes USB-C a poskytuje 27 W napájení kompatibilním notebookům, jako MacBook Pro (late 2016), které podporují nabíjení prostřednictvím kabelu USB-C. To vám umožní dobíjet baterii, přestože je notebook připojen k jinému zdroji napájení.
    Oba porty Thunderbolt 3 poskytují výkon 27 W, takže nezáleží na tom, který port se připojíte k počítači, a pokud do druhého portu připojíte jiné zařízení kompatibilní s rozhraním USB PD, můžete také nabít na 27 W .


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Úložiště
    Konektor vstupní Thunderbolt 3
    Konektor výstupní Thunderbolt 3

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.