Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

AG Book Pro Collection OpenType Mac/Win CE

AG Book Pro Collection OpenType Mac/Win CE
Písmo ve formátu OpenType Pro. Tato kolekce obsahuje celkem 26 řezů a licenci pro 5 uživatelů. Rozšíření licence na větší počet uživatelů, případně na celou firmu je možné, v případě zájmu si prosím vyžádejte nabídku. OpenType Pro obsahuje západní sadu...
 
Výrobce
Berthold
DPH
21%
Kód
BQ590208
Part No.
590208

    Popis produktu

    Písmo ve formátu OpenType Pro. Tato kolekce obsahuje celkem 26 řezů a licenci pro 5 uživatelů. Rozšíření licence na větší počet uživatelů, případně na celou firmu je možné, v případě zájmu si prosím vyžádejte nabídku. OpenType Pro obsahuje západní sadu písma (jazyky: albánština, bretonština, katalánština, dánština, holandština, angličtina, francouzština, němčina, islandština, irština, italština, norština, portugalština, španělština a švédština) a dále CE (Central European) sadu v jazycích: chorvatština, čeština, maďarština, moldavština, polština, rétorománština, rumunština, slovenština, slovinština, srbština (v latince), turečtina, kurdština, estonština, lotyšština a litevština.

    Písmo můžeme po zaplacení dodat emailem prakticky okamžitě.

    Stránky výrobce:

    http://quentin.cz/berthold

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Berthold

    Vzorníky a písma

    Balíčky Sady písem
    Typ písma Bezpatková (Sans Serif)

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.