Powered by Smartsupp
Software nové generace pro tvorbu a publikování obsahu nápovědy, příruček a znalostních databází. Pro Windows a Mac.

Adobe RoboHelp

23.09.2020

17.8.2020

Vytvářejte výjimečnou nápovědu, zásady, postupy, příručky a znalostní databáze nyní také na počítačích Mac. Vytvořte stručný obsah pro automatické chaty, úryvky ve výsledcích vyhledávání a další. Vytvářejte multimediální zážitky pomocí HTML5 a CSS3. Zajistěte bezproblémovou spolupráci pomocí možností kontroly na webu. Přizpůsobte obsah zákazníkům pomocí dynamických filtrů obsahu. Publikujte obsah jako responzivní HTML5, PDF, mobilní aplikaci a mnoho dalšího, abyste mohli zákazníkům poskytovat služby kdekoliv.

 

Klíčové funkce

  • Tvorba nápovědy, příruček a znalostních databází. Nyní také pro Mac.
  • Snadné publikování založené na HTML5 a CSS3.
  • Podpora médií nové generace, jako jsou chaty využívající umělou inteligenci.
  • Zpracování moderních formátů jako je Markdown i starších formátů, jako Word a HTML5.
  • Poutavější obsah díky multimediím.
  • Publikování na libovolné zařízení a formát podle vašeho výběru.

 

Prozkoumejte nové možnosti

Chytřejší, rychlejší

Pracujte rychleji s výkonnou platformou připravenou na budoucnost. Vytvářejte multimediální zážitky pomocí podpory pro tvorbu HTML5 a CSS3. Vytvořte obsah pro automatické chaty, úryvky ve vyhledávačích a další. A importujte vysoce kvalitní soubory SVG.

 

 

Snadný import obsahu

Využijte výhod moderní a intuitivní platformy a snadno importujte stávající obsah v aplikaci Word nebo HTML do RoboHelp. Bezproblémově slučte a pracujte s dokumentací API převodem obsahu Markdown na HTML

 

 

Objevte neomezené publikování

 Překonejte očekávání zákazníků pomocí vysoce personalizovaného obsahu. Publikujte obsah jako responzivní HTML5, PDF, Microsoft Help (CHM) a mobilní aplikaci.

 

 

Zjednodušte spolupráci v oblasti obsahu

Propojte týmy, abyste dosáhli dokonalosti obsahu a rychlejšího uvedení na trh. Spojte se s předními platformami pro spolupráci, jako jsou Git a SharePoint Online, pro správu verzí. Spolupracujte s více lidmi prostřednictvím webové kontroly v RoboHelp.

 

 

 

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.