Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Satechi Clamp Hub Pro, pro iMac (Pro) s USB-C (2017), stříbrný

Satechi Clamp Hub Pro, pro iMac (Pro) s USB-C (2017), stříbrný
Exkluzivně navrženo pro nové modely iMac Pro a iMac 2017 pro pohodlný přístup k nejoblíbenějším portům a zařízením. Rozbočovač Satechi dodává iMacu (Pro) jeden port USB-C (pouze data), 3 porty USB 3.0 (až 5 Gb/s) a čtečky karet Micro/SD.
 
Koncová cena bez DPH
1 073 Kč
Výrobce
Mac příslušenství
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.70 Kč , DPH:  21%  (Síťové aktivní i pasivní prvky všechny routery, ro)
Vaše cena  s RP*
860 Kč
DPH
21%
Kód
DXSTTCIMHS
Part No.
ST-TCIMHS

    Popis produktu

    Exkluzivně navrženo pro nové modely iMac Pro a iMac 2017 pro pohodlný přístup k nejoblíbenějším portům a zařízením.

    Rozbočovač Satechi dodává iMacu (Pro) jeden port USB-C (pouze data), 3 porty USB 3.0 (až 5 Gb/s) a čtečky karet Micro/SD. Jednoduše zapojte do jednoho z Thunderbolt 3 konektorů iMaca a pomocí nastavitelnému knoflíku připevněte rozbočovač ke spodní části stolního počítače. Bez nutnosti dalších ovladačů nebo instalace oceníte Satechi Aluminium Type-C Clamp Hub Pro díky zjednodušení svého pracovního prostoru, kdy elegantní povrch z leštěného hliníku doplňuje vaše příslušenství Apple. K dispozici ve dvou moderních barvách - vesmírně šedé a stříbrné.

    Hlavní vlastnosti:

    • Výhradně určen pro iMac: Navrženo pouze pro modely iMac 2017 s porty USB-C, včetně 2017 iMac Pro, iMac Retina 4K a 27-palcových 5K modelů.
    • Plug & Play: Pomocí nastavitelného knoflíku bezpečně upevněte rozbočovač ke spodní části iMacu (Pro), abyste měli pohodlný přístup k nejoblíbenějším portům a zařízením. Bez nutnosti složitých ovladačů nebo instalace jednoduše připojíte zařízení k rychlému a bezpečnému přenosu dat.
    • Všechno v dosahu: Rozšiřuje porty na přední stranu iMacu (Pro), což vám umožní pohodlný přístup ke všem vašim periferním zařízením. Bezpečně připevněný nastavitelným knoflíkem je rozbočovač vybaven portem USB-C, 3 porty USB 3.0 a čtečkami karet Micro(SD), a to prostřednictvím jediného připojení USB-C.
    • Shodte svůj iMac: Pečlivě navržené pro doplnění iMacu (Pro) z elegantního leštěného hliníku. Stejně elegantní a funkční pro perfektní doplnění pracovního prostoru. K dispozici ve 2 moderních barvách, vesmírně šedé a stříbrné.

    Technická specifikace:

    • KOMPATIBILNÍ ZAŘÍZENÍ: modely 2017 - iMac Pro, iMac Retina 4K a 27-palcový iMac 5K
    • TYP KONEKTORU: USB-C, typ C
    • ROZMĚRY A HMOTNOST: 11,76 cm x 3,33 cm x 1,12 cm, délka kabelu 15 cm, 60 gramů

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.