Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

MacBook Pro 13" i5 2.0GHz, 2TB SSD (2020), stříbrný

i5 2.0GHz, 32GB, 2TB, Intel Iris Plus, CZ klávesnice 
MacBook Pro 13" i5 2.0GHz, 2TB SSD (2020), stříbrný
Konfigurace na přání. MacBook Pro 13". Lehký a výkonný. Kdykoliv a kdekoliv.
 
Koncová cena bez DPH
73 501 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
14.00 Kč , DPH:  21%  (Přenosné počítače všechny druhy laptopů, notebook)
Autorský fond
33.00 Kč, DPH:  21%  (HDD zabudované do PC)
Vaše cena  s RP* + AF*
72 970 Kč
DPH
21%
Kód
COMWP82-32-2T-CZ
Part No.
Z0Y9

    Popis produktu

    MacBook Pro 13". Síla. V pohybu.

    • Procesor 10. generace s grafikou rychlejší až o 80 procent.
    • Až 32 GB paměti, aby ti běželo víc profesionálních aplikací najednou.
    • Strhující Retina displej s technologií True Tone.
    • Magic Keyboard, Touch Bar a Touch ID na ještě produktivnější práci.

     

    Základní parametry:

    • 2,0GHz čtyřjádrový Intel Core i5 desáté generace, Turbo Boost až 3,8 GHz
    • 13palcový Retina displej s True Tone
    • Touch Bar a Touch ID
    • Grafika Intel Iris Plus
    • 32 GB 3733MHz paměti LPDDR4X
    • 2TB SSD úložiště
    • Čtyři porty Thunderbolt 3
    • Podsvícená klávesnice Magic Keyboard – česká

     
    Těžký výkon. Lehká váha.


    MacBook Pro posouvá notebook na úplně novou úroveň výkonu a přenosnosti. Ať tě tvoje nápady povedou kamkoli, díky vysoce výkonnému procesoru a paměti, vyspělé grafice a fantasticky rychlému úložišti se tam dostaneš rychleji než kdy předtím. S krásně kompaktním a lehkým počítačem zvládneš úpravy fotografií, programování, střih videa, úpravy a nahrávání zvuku, hraní her. Co jen tě napadne.

     

    Procesor a paměť

    13palcový MacBook Pro si díky čtyřjádrovému procesoru Intel Core i7 desáté generace poradí i s nejnáročnějšími úlohami. Kompilování kódu, vrstvení mnoha stop v hudebních skladbách nebo kódování videa na něm zvládneš daleko rychleji. 13palcový MacBook Pro si teď vůbec poprvé můžeš objednat až s 32 GB paměti – pro až o 50 % rychlejší úpravy gigapixelových obrázků ve Photoshopu,2 možnost načíst víc virtuálních hudebních nástrojů nebo mimořádně hladký chod několika virtuálních počítačů najednou.

     

    Grafika


    Procesor Intel Core desáté generace s novou výkonnou grafikou Iris Plus podává až o 80 procent vyšší grafický výkon než předchozí generace.1 To znamená pohotový střih videa, rychlejší 3D rendrování a plynulejší hry. Nebudeš od ní moct odtrhnout oči.
     

    SSD úložiště


    Udělej se vším krátký proces. Ohromně rychlá SSD jednotka 13palcového MacBooku Pro dosahuje rychlosti sekvenčního čtení až 3,0 GB/s.10 Standardní konfigurace mají proti předchozí generaci dvojnásobné kapacity (256 GB, 512 GB a 1 TB). Volitelné 4TB úložiště ti umožní nosit všechny fotky a videa všude s sebou. A díky čipu Apple T2 Security se všechno za chodu automaticky šifruje.


    Magic Keyboard


    Ve skvělém složení. 13palcový MacBook Pro je navržený tak, aby ti na něm všechno šlo rychleji a efektivněji. Nová klávesnice Magic Keyboard má zdokonalený nůžkový mechanismus s 1mm zdvihem. Přináší zdaleka nejlepší dojem ze psaní na notebooku Mac. Vyhrazená klávesa Escape přijde vhod při rychlém přepínání mezi režimy a zobrazeními. Šipky v uspořádání do obráceného T ti usnadní projíždění řádků kódu, procházení tabulek i hraní her. Na Touch Baru máš po ruce šikovné zkratky a Touch ID umožňuje rychlé ověřování uživatele.

     

    Čip Apple T2 Security


    Každý MacBook Pro má Apple T2 Security – druhou generaci speciálního čipu, který Apple vyvinul pro Mac, aby byl ještě bezpečnější. Ten obsahuje koprocesor Secure Enclave, který slouží jako šifrované úložiště a základna pro zabezpečené startování systému. Taky je v něm zkonsolidováno několik samostatných řadičů, například řadič řízení systému, řadič zvuku nebo řadič SSD úložiště.


    A nezapomeňte

    • Touch Bar. Příkazy, které potřebuješ nejvíc, jsou po ruce – a šetří čas.
    • Touch ID. Rychlé, snadné ověřování pro bezpečné přihlašování a nakupování.
    • Force Touch trackpad. Pracuj při ovládání Macu s jemnými rozdíly v přítlaku.

     

    Displej a zvuk


    To je pastva pro oči a rajská hudba pro uši. Retina displej má jasné LED podsvícení a výrazný kontrast mezi temnou černou a zářivě jasnou bílou. Podporuje široký barevný gamut s ještě sytějšími odstíny zelené a červené než sRGB. A každý MacBook Pro má technologii True Tone. Ta automaticky přizpůsobuje vyvážení bílé teplotě barev v prostředí. Výsledkem je podstatně přirozenější zobrazení. MacBook Pro má dynamické podání zvuku, které zní daleko mohutněji, než člověk vzhledem k jeho fyzickým rozměrům čeká. Filmy jsou působivější. Hudba zaplní celou místnost. A tři zabudované mikrofony pomocí směrových paprsků daleko jasněji zachycují hlas při hovorech na FaceTimu.

    • Jas 500 nitů
    • O 25 % víc barev než sRGB
    • Technologie True Tone
    • Široký stereo zvuk

     

    Thunderbolt 3


    Zdaleka nejvýkonnější a nejvšestrannější port. Thunderbolt 3 v jednom univerzálním portu spojuje ohromnou šířku pásma s mimořádnou všestranností standardu USB-C. Jeden konektor si tak poradí s přenosem dat, výstupem videa i napájením. To všechno s propustností 40 Gb/s – dvojnásobnou proti Thunderboltu 2. Protože je MacBook Pro k dispozici až se čtyřmi porty, můžeš si vybrat, z které strany co zapojíš. Existující zařízení se dají snadno připojit kabelem nebo adaptérem. Navíc je Thunderbolt 3 reverzibilní.

    • Přenos dat rychlostí až 40 Gb/s
    • Nabíjení počítače i připojených zařízení kterýmkoli portem
    • Připojení eGPU
    • Podporuje jeden 6K, jeden 5K nebo až dva 4K displeje

     

    Sidecar a Apple Pencil


    Rozšiř si plochu o iPad. Sidecar zvětší tvůj pracovní prostor na Macu o iPad, který poslouží jako druhý displej.12 Pracuj v jedné aplikaci a přitom nahlížej do druhé. Nebo si grafiku zobraz na MacBooku Pro a nástroje i palety na iPadu. Obrazovky můžeš i zrcadlit, takže se na obou zobrazí to samé. Třeba když potřebuješ ostatním něco ukázat. Sidecar ti umožní využívat v tvůrčích aplikacích na Macu jednoduchost a přesnost Apple Pencil. Apple Pencilem můžeš navrhovat v Illustratoru, upravovat fotky v Affinity Photu nebo vytvářet 3D modely v ZBrushi. Na šikovném bočním panelu máš po ruce i nepostradatelné klávesy Command, Control a Shift.

     

    Mac + iPhone, ruku v ruce


    Zkopíruj si poznámku na iPhonu a vlož ji na Macu. Udělej si storyboard na Macu a vezmi ho s sebou na iPhonu. Rozehraj hru z Apple Arcade na jakémkoli zařízení a pokračuj na jiném. Mac si s iPhonem rozumí jako žádný jiný počítač.

     

    • Zprávy - Posílej a přijímej na Macu textové zprávy. Všechny zprávy, které se ti zobrazují na iPhonu, vidíš i na Macu. A všechny konverzace máš vždycky aktuální na všech svých zařízeních.
    • Handoff - Rozdělej dokument, e-mail, textovku, poznámku nebo něco jiného na Macu a dodělej na iPhonu – nebo naopak.

     


    Stránky o produktu:

    www.apple.com/cz/macbook-pro/specs

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Přenosný počítač
    Modelová řada MacBook Pro
    Velikost displeje 13,3" Retina
    Barva stříbrná
    Velikost úložiště 2 TB
    Typ displeje IPS
    Rozlišení displeje 2560 × 1600
    Vlastnosti displeje Lesklý, True Tone, široký barevný gamut (P3)
    Operační paměť 32 GB
    Úložiště SSD disk
    Procesor čtyřjádrový i5
    Grafická karta Iris Plus
    Jazyk klávesnice česká
    Ovládání Touch Bar
    Zabezpečení Touch ID
    Napájení USB-C
    Hmotnost 1,4 kg
    Materiál Hliník
    Konektivita Wifi + Bluetooth
    Porty 3,5mm sluchátkový výstup, 4x Thunderbolt 3 (USB-C)
    Rok uvedení 2020

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Příslušenství

     
    1 479 Kč 

    bez DPH

    1 810 Kč 

    s DPH

    1 790 Kč 

    s DPH

    4K HDMI, 3x USB 3.0, Ethernet, SD/MicroSD, USB-C nabíjecí adaptér, stříbrný LMP USB-C hliníkový 8 portový adaptér rozšiřuje možnosti připojení MacBooku s USB-C konektorem. Přidejte 4K HDMI, nabíjecí USB-C konektor, gigabitový Ethernet, microSD a SD karty a tři USB 3.0 porty.

     
    569 Kč 

    bez DPH

    689 Kč 

    s DPH

    kombinovaná hliníková čtečka, stříbrná Kombinovaná čtečka karet je ideálním řešením pro přístup k vašim SD a Micro SD kartám. Čtečka je vybavena portem USB-C a USB 3.0 se slotem pro kartu SD a slotem pro kartu Micro SD, který lze používat současně.

     
    298 Kč 

    bez DPH

    360 Kč 

    s DPH

    stříbrný USB-C je zde - ale to neznamená, že nemůžete používat staré USB periferie! Díky adaptéru Satechi můžete snadno převést port USB typu C na standardní port USB 3.0. Pokud máte v úmyslu přenést soubory ze zařízení iOS nebo Android do nových zařízení kompa...

     

    -14%

    545 Kč 

    bez DPH

    769 Kč 

    s DPH

    660 Kč 

    s DPH

    stříbrný Promítejte fotky na velkou obrazovku, přehrávejte filmy na Macu a sledujte je ve vysokém rozlišení s plnou podporou audia na HD televizi. Stačí připojit USB-C počítač přes HDMI adaptér k monitoru, HD televizi, projektoru apod.

     

    -5%

    1 174 Kč 

    bez DPH

    1 490 Kč 

    s DPH

    1 420 Kč 

    s DPH

    4K HDMI, USB-C, 2x USB 3.0 - USB-C nabíjecí adaptér, stříbrný LMP USB-C hliníkový multiportový adaptér rozšiřuje možnosti připojení MacBooku (Pro) s USB-C konektorem. Přidejte 4K HDMI, USB-C konektor a tři USB 3.0 porty.

    Akční sleva

    1 769 Kč 

    bez DPH

    2 140 Kč 

    s DPH

    USB-C nabíjecí adaptér s 8 posty, stříbrný Rozlišení 4K s obnovovací frekvencí 60 Hz, až dva 4K displeje k MacBook Pro, rychlý Gigabit Ethernet, nabíjení iPadu při práci - to všechno je kombinováno v tomto kompaktním USB-C doku s 8 porty.

     
    1 372 Kč 

    bez DPH

    1 660 Kč 

    s DPH

    hliníková s numerickým blokem, stříbrná Klávesnice LMP je cenově výhodná alternativa ke klávesnici Apple Magic Keyboard a může být použita s libovolným počítačem Mac s USB portem. Česká znaková sada.

     

    -10%

    736 Kč 

    bez DPH

    989 Kč 

    s DPH

    890 Kč 

    s DPH

    USB-C, 3x USB 3.0, čtečka micro/SD karet - USB-C nabíjecí adaptér, stříbrný LMP Basic USB-C hliníkový hub základně rozšiřuje možnosti připojení MacBooku (Pro) s USB-C konektorem. Získáte čtečku (micro) SD karet, tři klasická USB a přitom vám zůstane USB-C port k napájení.

     
    1 322 Kč 

    bez DPH

    1 600 Kč 

    s DPH

    hliníkový stojánek pro MacBook, stříbrný Místo toho, abyste ohýbali hlavu, abyste se hrbili nad notebooky, použijte LMP ProStand, který zvedne displej do úrovně očí, čímž mění mobilní počítač na stabilní a ergonomickou pracovní stanici.

     

    -12%

    1 562 Kč 

    bez DPH

    2 140 Kč 

    s DPH

    1 890 Kč 

    s DPH

    4K HDMI, mini DP, VGA, 2x USB 3.0, Ethernet, SD/MicroSD, USB-C nabíjecí adaptér, stříbrný Když jste na cestách s MacBookem, potřebujete lehký, ale všestranný USB-C dock, který se připojí k vnějšímu světu. S 9 porty na tomto adaptéru se můžete připojit k téměř každému perifernímu zařízení, se kterým se můžete setkat.

     
    1 909 Kč 

    bez DPH

    2 310 Kč 

    s DPH

    USB-C nabíjecí adaptér s 7 porty, stříbrný Transformuje LMP ProStand na univerzální dokovací stanici.

     
    1 099 Kč 

    bez DPH

    1 330 Kč 

    s DPH

    vertikální hliníkový stojánek pro MacBook, stříbrný Elegance a funkcionalita ve vašich službách.

     
    488 Kč 

    bez DPH

    590 Kč 

    s DPH

    černý Kompaktní a odolný obal na MacBook.

     
    488 Kč 

    bez DPH

    590 Kč 

    s DPH

    šedý Kompaktní a odolný obal na MacBook.

     
    1 446 Kč 

    bez DPH

    1 750 Kč 

    s DPH

    hliníková s numerickým blokem, stříbrná USB-C drátová klávesnice pro Mac, česká.

     
    736 Kč 

    bez DPH

    890 Kč 

    s DPH

    černý Elegantní obal s kapsou na příslušenství a patentovanou ochranou v rozích při pádu.

     
    736 Kč 

    bez DPH

    890 Kč 

    s DPH

    šedý Elegantní obal s kapsou na příslušenství a patentovanou ochranou v rozích při pádu.

     
    736 Kč 

    bez DPH

    890 Kč 

    s DPH

    temně modrý Elegantní obal s kapsou na příslušenství. Patentovaná ochrana v rozích chrání při pádu; Vnitřní ochrana proti poškrábání i v části se zipem; Designový a trvanlivý zip; Přední kapsa na příslušenství; Vnitřní rozměry:- 11.97" x 8.36" x 0.61"; Designován ...

     
    736 Kč 

    bez DPH

    890 Kč 

    s DPH

    bleděmodrý Elegantní obal s kapsou na příslušenství. Patentovaná ochrana v rozích chrání při pádu; Vnitřní ochrana proti poškrábání i v části se zipem; Designový a trvanlivý zip; Přední kapsa na příslušenství; Vnitřní rozměry:- 11.97" x 8.36" x 0.61"; Designován ...

     

    -11%

    818 Kč 

    bez DPH

    1 110 Kč 

    s DPH

    990 Kč 

    s DPH

    stříbrně šedý Odolná, elegantní taška na notebook s kapsou na příslušenství a další drobnosti.

     

    -11%

    818 Kč 

    bez DPH

    1 110 Kč 

    s DPH

    990 Kč 

    s DPH

    temně modrý Odolná, elegantní taška na notebook s kapsou na příslušenství a další drobnosti.

     

    -11%

    818 Kč 

    bez DPH

    1 110 Kč 

    s DPH

    990 Kč 

    s DPH

    bronzový Odolná, elegantní taška na notebook s kapsou na příslušenství a další drobnosti.

     
    917 Kč 

    bez DPH

    1 110 Kč 

    s DPH

    černý Odolná, elegantní taška na notebook s kapsou na příslušenství a další drobnosti.

     
    1 893 Kč 

    bez DPH

    2 290 Kč 

    s DPH

    hliníková s numerickým blokem, stříbrná LMP Bluetooth klávesnice se stane centrem pro váš digitální život: Spárujte ji až se 4 zařízeními a přepínejte mezi nimi.

     
    1 893 Kč 

    bez DPH

    2 290 Kč 

    s DPH

    hliníková s numerickým blokem, vesmírně šedá LMP Bluetooth klávesnice se stane centrem pro váš digitální život: Spárujte ji až se 4 zařízeními a přepínejte mezi nimi.

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.