Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

Intuos 3D Black Pen&Touch M

Intuos 3D Black Pen&Touch M
Nový Intuos 3D ti pomůže získat zcela nový rozměr pro tvé nápady. Je vybavený jedinečnou technologií pen&touch od Wacomu, kreativním 3D softwarem a k dispozici je i online školení. Takže pokud je tvým snem vidět tvou vymyšlenou postavu ze všech stran, ...
 
Koncová cena bez DPH
4 529 Kč
Výrobce
Wacom
DPH
21%
Kód
WTCTH-690TK
Part No.
CTH-690TK

    Popis produktu

    Nový Intuos 3D ti pomůže získat zcela nový rozměr pro tvé nápady. Je vybavený jedinečnou technologií pen&touch od Wacomu, kreativním 3D softwarem a k dispozici je i online školení. Takže pokud je tvým snem vidět tvou vymyšlenou postavu ze všech stran, nebo ji vymodelovat a vytisknout na 3D tiskárně, Intuos 3D má vše co potřebuješ, abys ji nechal oživnout.

    Vítej ve 3D světě


    Intuos 3D přichází se softwarem a videotutoriály, které ti pomůžou tvořit ve třech rozměrech. Připoj, stáhni a velmi brzy začneš tvarovat, malovat a budeš připravený suverénně vyrenderovat tvůj nejnovější model. Jsi blíže než si myslíš.

    Nápady dostanou tvar


    Postavy, modely, hračky, šperky – tvaruj, modeluj a namaluj je s pomocí tabletu Intuos. Pero rozpoznává úrovně přítlaku, a dohromady s předdefinovanými tlačítky ExpressKeys™ se stane tvým modelovacím nástrojem i štětcem na kreslení.

    Software, který tě dovede od náčrtku až k hotovému modelu


    Software ZBrushCore® od Pixologicu, je jedním z nejlepších modelovacích programů pro práci v 3D, přichází v novém designu, je zároveň výkonný a jednoduchý. Uživatelsky přívětivé prostředí nabízí pro tvé digitální skicování jednoduché počáteční body, připravené základní tvary i šablony.
    *Pro získání softwaru a jiných výhod je nutná registrace tabletu.

    Rychle. Chytře.


    Nastavení tabletu a zvládnutí základních dovedností je jednoduché díky přístupu k online školení a tutoriálům.

    Sny se stanou skutečností


    Jakmile dokončíš modelování, můžeš exportovat svůj výtvor ze ZBrushCore® do jiných digitálních aplikací. Nastal správný čas představit tvé postavy světu.

    Manuál

    Stránky o produktu:

    www.wacom.eu

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.