Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

InPreflight Pro MAC for InDesign CS3-CC ESD

InPreflight Pro MAC for InDesign CS3-CC ESD
Kontrola před tiskem, tzv. Preflight na bázi předdefinovaných profilů. Zkontrolovat lze linkované obrázky (platnost linku, umístění, jméno a velikost souboru, barvový mód, rozlišení, zmenšení/zvětšení, typ, vložená písma aj.), písma (typ, status, povol...
 
Koncová cena bez DPH
2 926 Kč
Výrobce
Zevrix
DPH
21%
Kód
XC18553
Part No.
DXC18553

    Popis produktu

    InPreflight Pro od Zevrix Solutions umožnuje kontrolu před tiskem, tzv. Preflight na bázi předdefinovaných profilů. Zkontrolovat lze linkované obrázky (platnost linku, umístění, jméno a velikost souboru, barvový mód, rozlišení, zmenšení/zvětšení, typ, vložená písma aj.), písma (typ, status, povolení vkládání v PDF) a barvy (prostor, model, hodnota aj., kontrolují se třeba i přímé barvy ve vložených EPS a AI souborech).

    InPreflight také nabízí funkci Collect for Output. Ta kromě obvyklých funkcí zabalení všech potřebných písem a obrázků atd. nabízí i možnost uložení více dokumentů do jediné složky: pokud tyto obsahují společné zdroje, může se tím výrazně ušetřit na objemu přenášených souborů. Odpovídající balíček je sestavován na úrovni Finderu a není problémem do něj přibalit další soubory či složky.

    Systémové požadavky:
    * Adobe InDesign CS3-CC
    * Mac OS X 10.5-10.9

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Všechny produkty

    Výrobce Zevrix

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.