Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

HP No. 72 Photo Black and Grey Printhead pro DJ T610, T620, T770, T790, T1100, T1200, T1300, T2300

HP No. 72 Photo Black and Grey Printhead pro DJ T610, T620, T770, T790, T1100, T1200, T1300, T2300
Tiskové hlavy HP 72 Grey a Photo Black zajišťují spolehlivý a bezproblémový tisk. Využijte absolutní přesnost při velkých rychlostech tisku a časově úsporné funkce pro správu spotřebního materiálu. Prezentujte své nejlepší profesionální výsledky a zach...
 
Koncová cena bez DPH
1 388 Kč
Výrobce
Hewlett Packard
DPH
21%
Kód
HPC9380A
Part No.
C9380A

    Popis produktu

    Tiskové hlavy HP 72 Grey a Photo Black zajišťují spolehlivý a bezproblémový tisk. Využijte absolutní přesnost při velkých rychlostech tisku a časově úsporné funkce pro správu spotřebního materiálu. Prezentujte své nejlepší profesionální výsledky a zachovejte vysokou produktivitu. Díky designu pokrokové, velké tiskové hlavy HP jsou inkoustové kapky umísťovány s naprostou přesností. Dosáhněte stálých výsledků i při velkých rychlostech tisku s čistými, ostrými linkami a textem. Vytvářejte jemné, neutrální odstíny šedé a přesné barvy. Díky bezproblémovému tisku originálních spotřebních materiálů HP nedochází k časově náročným pokusům a omylům. Inkousty HP Vivera jsou vyrobeny a testovány spolu s tiskárnou za účelem poskytnutí stálých výsledků. Dosáhněte ostré, čisté a přesné kvality při každém tisku. Originální tiskové hlavy HP obsahují vestavěnou inteligenci, vytvořenou za účelem stálé optimalizace kvality tisku a maximalizace životnosti tiskové hlavy. Díky stálým výsledkům a méně častým zásahům můžete být produktivnější.

    Našli jste někde lepší cenu?
    Napište dotaz na zboží, ve kterém uvedete odkaz na zboží s lepší cenou a my se pokusíme ji minimálně vyrovnat či dokonce nabídnout lepší!

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Tiskárny a Tonery

    TYP ostatní spotřebák pro tiskárnu

    Dokumenty

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.