Powered by Smartsupp

Epson Singleweight Matte Paper 120 g/m2

role 43,2 cm x 40 m (17") 
Epson Singleweight Matte Paper 120 g/m2
Nabízí plochý matný povrch potlačující efekt oslnění a je určeno pro aplikace vyžadující přehýbání. Rychle schnoucí, snadno zpracovatelné, s širokým barevným spektrem.
 
 s DPH
1 470 Kč
1 460 Kč
1 207  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
1 347 Kč
Výrobce
Epson
DPH
21%
Kód
TES041746
Part No.
C13S041746

    Popis produktu

    Všestranné a snadno kašírovatelné médium o síle 130 µm nabízí plochý matný povrch potlačující efekt oslnění a je určeno pro aplikace vyžadující přehýbání. Rychle schnoucí, snadno zpracovatelné, s širokým barevným spektrem pro tu nejlepší reprodukci barev.

    Cenově zajímavý a všestranný papír, to nejlepší řešení pro hospodárný a vysoce kvalitní tisk na velkoformátových tiskárnách série Epson Stylus Pro / SureColor. Oblast použití sahá od reklamy, brožur, profesionálních layoutů, vývěsek, popisných štítků místností, nátisků až po plakáty. Jako cenově zajímavá alternativa pro výstupy s vysokým rozlišením je tento papír vhodný jak pro dye-based, tak pro pigmentové inkousty. Nanášený inkoust ihned zasychá, což usnadňuje další zpracování, navíc lze výtisk snadno kašírovat. Vzniká tak lesklý povrch, který chrání před nadměrným světlem a vlhkostí.Stejně jako ostatní naše inovativní média je i tento papír navržen a vyroben tak, aby vám nabídl nejvyšší možné rozlišení a sytost barev. Softwarové ovladače tiskáren Epson optimalizují množství nanášeného inkoustu v závislosti na použitém typu papíru. Spotřební materiály Epson jsou vždy zárukou prověřené kvality Epson.Tento papír byl certifikován pro digigrafii a testován nezávislými laboratořemi, aby bylo možné zajistit dlouhodobou stabilitu výtisků.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Materiály

    Technologie tisku Inkoust
    Obor použití Produkční
    Typ Role
    Povrch Matný (Matt)
    Rozměry materiálu role šíře 43,2 cm
    Materiál - gramáž do 120 g

    Všechny produkty

    Výrobce Epson

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.