Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Michael Hruška

hruska@quentin.cz

CorelDRAW Home & Student Suite X6 Win CZ Mini box

CorelDRAW Home & Student Suite X6 Win CZ Mini box
Verze CorelDRAW Graphics Suite X6 určená pro nekomerční použití pro domácnosti a studenty, možnost domácí instalace až na 3 PC. Zabýváte-li se designem nebo chcete vytvářet poutavé projekty, CorelDRAW® Home & Student Suite X6 vám nabídne vše, co potřeb...
 
Koncová cena bez DPH
2 107 Kč
Výrobce
Corel
DPH
21%
Kód
MC711098
Part No.
CDHSX6CZPLMBEU

    Popis produktu

    Verze CorelDRAW Graphics Suite X6 určená pro nekomerční použití pro domácnosti a studenty, možnost domácí instalace až na 3 PC (Home & Student je funkčně naprosto shodná s klasickou plnou komerční licencí, liší se jen způsob užití). Zabýváte-li se designem nebo chcete vytvářet poutavé projekty, CorelDRAW® Home & Student Suite X6 vám nabídne vše, co potřebujete, a to v rámci jedné kompletní sady nástrojů pro grafický design. Prostřednictvím robustních funkcí pro zpracování obsahu, grafický design, ilustrace, stránkový zlom, webovou grafiku a úpravy fotografií můžete snadno vyjádřit svůj jedinečný styl a kreativitu. Ať už máte zkušenosti s tvorbou návrhů na jakékoli úrovni, budete mít k dispozici všechny výukové nástroje, které vám umožní tvořit s jistotou: integrovanou nápovědu, výuková videa a profesionálně navržené šablony. Je velmi snadné vytvářet sestavy, výkresy, letáky, loga a další grafiku. Tato nejnovější verze navíc nabízí výkonné typografické jádro, vylepšené nástroje pro úpravy fotografií, rozšířenou podporu textu a řadu dalších funkcí. Váš styl. Bez omezení.

    Systémové požadavky: Windows® 8 (32-bit nebo 64-bit edice), Windows® 7 (32-bit nebo 64-bit edice), Windows Vista® (32-bit nebo 64-bit edice), Windows® XP (32-bit), všechny operační systémy s posledním service packy. Intel® Pentium® 4, AMD Athlon 64 nebo AMD Opteron, 1 GB RAM, 1 GB místa na disku, myš nebo tablet, monitor s rozlišením 1024 x 768 bodů, DVD mechanika, Microsoft® Internet Explorer® 7 a vyšší.

    Obsah balení: instalační DVD s: CorelDRAW Home & Student X6, Corel® PHOTO-PAINT Home & Student X6, Corel® PowerTRACE X6, Corel CAPTURE X6, Corel® CONNECT, dále: 1.000 klipartů a obrázků, 100 profesionálních fotografií ve vysokém rozlišení, 100 písem, 100 profesionálních šablon, 400 textur a rámečků, dvě hodiny výukových videí.

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Dokumenty

    Infor.-URL2
    education.html

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.