Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista DTP

dtp@dtpobchod.cz

Calibrite ColorChecker Passport DUO

Calibrite ColorChecker Passport DUO
Dva produkty v jednom: pro fotografy i filmaře
 
Koncová cena bez DPH
4 959 Kč
Výrobce
Calibrite
Záruka
24 Měsíců
DPH
21%
Kód
CALCCPPD
Part No.
CCPPD

    Popis produktu

    Řízení barev pro fotografie a video od pořízení po střih ColorChecker Passport DUO je ideální pro fotografy, kteří natáčejí také video, a pro všechny tvůrce, kteří hledají přesné a konzistentní barvy a tvůrčí flexibilitu. ColorChecker Passport DUO obsahuje čtyři terče: ColorChecker Classic 24, které se používají k vytváření vlastních profilů fotoaparátu pro fotografy fotografující v surovém stavu, terčík pro vyvážení bílé ve fotoaparátu a dva terčíky pro video, které lze použít pro nastavení zebry, vektorskopu a vyladění RGB videa, a to vše v jednom odolném ochranném pouzdře kapesní velikosti. Kombinace terčů, softwaru pro kalibraci fotoaparátu, zásuvného modulu Lightroom® a kompatibility s hlavními softwary pro úpravu videa dělá z ColorChecker Passport DUO náš nejvíce univerzální produkt. Poskytuje kontrolu barev a přizpůsobení fotoaparátu v profesionální kvalitě pro fotografie i video. Nyní existuje jeden ColorChecker Passport pro hybridní uživatele, kteří se rychleji dostanou k bezstarostnému vyvážení barev a konzistentnímu neutrálnímu bílému bodu, což zkracuje dobu úprav, aby se mohli rychleji soustředit na dosažení své tvůrčí vize. Nové a vylepšené ochranné pouzdro identifikuje Passport DUO na vnější straně a poskytuje panel pro přizpůsobení vašeho jména nebo jiných identifikačních údajů. Tento kapesní přístroj ColorChecker je připraven na jakoukoli fotografickou nebo video výzvu, která se vám postaví do cesty.

    Obsahuje

    • 24 políčkový terč ColorChecker Classic pro vytváření vlastních profilů fotoaparátu,
    • terč pro vlastní vyvážení bílé ve fotoaparátu
    • 24 políčkový terč ColorChecker Video pro videokamery nebo postprodukční software pro úpravu videa.
    • 3 stupňová šedoškála: standardizovaná černá, šedá 18% a standardizované bílé pole
    • Vše v pevném plastovém pouzdře o velikosti 125 x 90 mm

    Nezbytný nástroj pro všechny uživatele, kteří vyžadují přesnou kontrolu barev při práci ve smíšených světelných podmínkách při pořizování statických nebo pohyblivých snímků. Ideální pro sladění více fotoaparátů, které zajistí podobné barevné podání Přiložený software Camera Calibration pro uživatele fotografií nabízí vlastní profily fotoaparátu DNG nebo ICC pro RAW snímky


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.