Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

BeatsX - bezdrátová sluchátka do uší s ovládáním, černá

černá barva 
BeatsX - bezdrátová sluchátka do uší s ovládáním, černá
Bezdrátová sluchátka BeatsX ti dokonale sednou. Jejich věrný, čistý zvuk tě vydrží na baterii provázet celých 8 hodin. Pětiminutovým dobitím v režimu Fast Fuel získáš 2 hodiny poslechu.
 
Koncová cena bez DPH
3 476 Kč
Výrobce
Beats
Záruka
24 Měsíců
Recyklační poplatek
3.10 Kč , DPH:  21%  (Sluchátka všechny druhy bezdrátových + drátových)
Vaše cena  s RP*
3 314 Kč
DPH
21%
Kód
BBMLYE2
Part No.
mlye2zm/a

    Popis produktu

    Bezdrátová sluchátka BeatsX ti dokonale sednou. Jejich věrný, čistý zvuk tě vydrží na baterii provázet celých 8 hodin. Pětiminutovým dobitím v režimu Fast Fuel získáš 2 hodiny poslechu. Poddajný kabel Flex-Form se pohodlně nosí celý den a dá se snadno smotat do kapsy. A různé koncovky a nástavce do uší umožňují přispůsobit si sluchátka, aby seděla jako ulitá.

    Bezdrát, jak má být
    BeatsX udrží tvoje tempo. Tato elegantní, lehká a kompaktní bezdrátová sluchátka ti dokonale sednou. Jejich nastavení je okamžité - stačí je zapnout a podržet u iPhonu. Automaticky se ti pak připojí i k Apple Watch, iPadu a Macu*. Díky bezdrátové technologii Bluetooth Class 1 jsou sluchátka BeatsX mimořádně úsporná.

    Zvuk, který se ti dostane pod kůži
    Sluchátka BeatsX tě pohltí věrným, čistým zvukem s optimalizovanou izolací hluku. Inovativní akustické řešení zaručuje čisté podání výšek a nezkreslené basy pro přirozenou tonalitu v širokém spektru žánrů.

    Přesně pro tebe
    Ať ti sluchátka BeatsX hrají do uší, nebo visí kolem krku, jsou parádní. A pohodlně je můžeš nosit celý den. Poddajný kabel Flex-Form se neplete a různými koncovkami a nástavci do uší si je přizpůsobíš, aby ti seděla jak ulitá. A když sluchátka sundáš, magnetické pecky brání jejich zamotání a usnadňují smotání kabelu do pouzdra.

    Vždycky v pohotovosti
    BeatsX díky úspornému čipu Apple W1 vydrží na baterii hrát 8 hodin, kdykoli máš chuť. A pětiminutovým dobitím v režimu Fast Fuel získáš 2 hodiny poslechu. Ovladačem RemoteTalk se zabudovaným mikrofonem můžeš vyřizovat hovory, ovládat přehrávání hudby, nastavovat hlasitost a aktivovat Siri. Navíc sluchátka hladce připojíš ke všem zařízením, se kterými v průběhu dne pracuješ. BeatsX ti jako dokonalý bezdrátový společník přirozeně sednou do života.

    *Vyžaduje účet iCloud a macOS Sierra, iOS 10 nebo watchOS 3.

    Co je v krabici
    - Sluchátka BeatsX
    - Koncovky do uší ve čtyřech velikostech
    - Sundavací zajišťovací nástavce
    - Pouzdro do kapsy
    - Lightning/USB-A nabíjecí kabel
    - Stručná příručka
    - Záruční list

    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Sluchátka
    Konektor vstupní Bezdrátové
    Typ nabíjení Lightning
    Barva černá

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.