Powered by Smartsupp

Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular - 49mm

titanové pouzdro s modrým oceánským řemínkem 
Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular - 49mm
Nejodolnější a nejschopnější hodinky Apple Watch opět posouvají hranice. Nový procesor S9, ovládání dvojitým klepnutím prstů.
 
22 890 Kč
18 917  Kč bez DPH
Dostupnost
Dostupnost na pobočkách
Koncová cena bez DPH
18 951 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
1.20 Kč , DPH:  21%  (Chytré mobilní telefony všechny typy chytrých tel)
Vaše cena  s RP*
18 917 Kč
DPH
21%
Kód
COMREG3
Part No.
MREG3CS/A

    Popis produktu

    Nová úroveň dobrodružství

    Nejodolnější a nejschopnější hodinky Apple Watch opět posouvají hranice. Jsou vybaveny úplně novým S9 SiP. Nový kouzelný způsob, jak používat hodinky, aniž by ses dotýkal displeje. Nejjasnější displej Apple všech dob. A teď si můžeš vybrat kombinaci pouzdra a pásku, která je uhlíkově neutrální.

     

    Oceánský řemínek je ideální na extrémní vodní sporty a rekreační potápění

    • Trubicovitá struktura je elastická a dá se natáhnout i přes neopren
    • Titanová přezka a nastavitelné poutko bezpečně drží

     

    Vypadá drsně. Protože je.

    Apple Watch Ultra 2 jsou vyrobeny pro bezkonkurenční výkon. Lehké titanové tělo je robustní a odolné proti korozi a je vyvýšené, aby chránilo safírové sklíčko před nárazy hran.

    49mm titanové tělo | Vodotěsnost až 100 m | Testováno podle MIL-STD 810H1 | Odolnost proti prachu IP6X2

    Největší a nejjasnější displej Apple Watch všech dob.

    Displej Always-On Retina poháněný úplně novým S9 SiP má ve špičce 3000 nitů, takže je ještě lépe čitelný na ostrém slunci. Při slabém osvětlení se ztmaví na 1 nit. Noční režim se nyní ve tmě aktivuje automaticky. Velký displej ti dává prostor pro přizpůsobení zobrazení tak, aby vyhovovalo téměř jakékoli činnosti. A nový ciferník zobrazuje dynamické informace, jako je nadmořská výška, hloubka nebo vteřiny, když prozkoumáváš kraje světa.?
     

    Výdrž baterie na několik dní.

    Když jsi druhý den na výletě s batohem, v závěrečné fázi triatlonu nebo se potápíš podél korálového útesu, je vybití baterie to poslední, na co chceš myslet. S hodinkami Apple Watch Ultra 2 zvládneš téměř cokoli, a ještě ti zbude energie do zásoby.

    Poháněny zcela novým S9 SiP.

    Díky vlastnímu čipu Apple jsou Apple Watch Ultra 2 výkonnější, snadněji ovladatelné a rychlejší. Nový dvoujádrový procesor má 5,6 miliardy tranzistorů – o 60 procent víc než předchozí generace. Nový čtyřjádrový Neural Engine zpracovává úlohy strojového učení až dvakrát rychleji. Něco takového v chytrých hodinkách ještě nebylo a umožňuje nové pokročilé funkce, jako je Siri v zařízení, přesné vyhledávání pro iPhone a nový kouzelný způsob ovládání Apple Watch jednoduchým gestem dvojitého klepnutí.

    Kouzlo. Na dosah ruky.

    S hodinkami Apple Watch Ultra 2 můžeš snadno a rychle pracovat, aniž by ses musel dotýkat displeje. Dvojitým klepnutím ukazováčkem a palcem můžeš přijímat hovory, pozastavovat a obnovovat časovače a další funkce. Ještě víc ti to usnadní každodenní činnosti, zejména v náročných situacích, kdy nemáš k dispozici druhou ruku.

    Špičkový výkon až do limitu.

    Hodinky Apple Watch Ultra 2 jsou navržené tak, aby zvládly širokou škálu prostředí, nadmořských výšek a teplot, a jsou tak základním průzkumným nástrojem, který tě dostane všude. A pomůže ti dostat se domů.
    Bezkonkurenční přesnost v husté městské zástavbě. Dvoufrekvenční systém v kombinaci s Apple Maps umožňuje lépe identifikovat aktuální polohu. Přesnost zvyšují modely satelitů a signálů. Vlastní pokročilý algoritmus optimálně využívá dostupné satelitní signály. A strojové učení v zařízení inteligentně ukládá mapová data do mezipaměti, čímž zvyšuje přesnost.
    Představujeme potápění. Kromě funkcí, které z Apple Watch Ultra 2 dělají plnohodnotný potápěčský počítač, nyní aplikace Oceanic+ podporuje freediving. Důležité údaje, jako je aktuální hloubka a rychlost klesání, uvidíš ve velkém, tučném a přehledném textu. Mezi ponory ti zóny srdečního tepu pomáhají snižovat tepovou frekvenci a přednastavené alarmy, jako je čas na hladině a uplynulý čas, tě provedou každým ponorem.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    APPLE

    Typ Watch
    Modelová řada Ultra 2
    Velikost displeje 49 mm
    Barva přírodní titanová
    Velikost úložiště 64 GB
    Typ displeje Retina
    Vlastnosti displeje Stále zapnutý LTPO OLED Retina displej s Force Touch
    Procesor S9
    Odolnost IP6X (proti prachu), Voděodolnost 100 metrů
    Ovládání Dotyk (Force Touch)
    Napájení Bezdrátové
    Materiál Titan, Safírové sklo
    Konektivita Cellular, GPS, Wifi + Bluetooth

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.