Powered by Smartsupp

Produkt je vyřazen!

Produkt již není v naší nabídce.

Kontaktujte prosím, manažera produktu:

specialista Apple

apple@dtpobchod.cz

Apple AirPods Pro 2 (2022)

Bezdrátová in-ear sluchátka s bezdrátovým nabíjecím pouzdrem 
Apple AirPods Pro 2 (2022)
AirPods Pro (2. generace); Nově přepracované AirPody Pro přinášejí ještě vyladěnější zvukový zážitek. Vylepšené aktivní potlačování hluku a adaptivní režim propustnosti tlumí ještě víc rušivých zvuků z okolí. Prostorový zvuk získává mimořádně osobní ro...
 
Koncová cena bez DPH
6 022 Kč
Výrobce
Apple
Záruka spotřebitel
24 Měsíců
Záruka ostatní
12 Měsíců
Recyklační poplatek
3.10 Kč , DPH:  21%  (Sluchátka všechny druhy bezdrátových + drátových)
Vaše cena  s RP*
5 322 Kč
DPH
21%
Kód
COMQD83
Part No.
MQD83ZM/A

    Popis produktu

    AirPods Pro (2. generace)
     

    • Nově přepracované AirPody Pro přinášejí ještě vyladěnější zvukový zážitek.
    • Vylepšené aktivní potlačování hluku a adaptivní režim propustnosti tlumí ještě víc rušivých zvuků z okolí.
    • Prostorový zvuk získává mimořádně osobní rozměr.
    • Dotykové ovládání umožňuje upravovat hlasitost přejetím prstem.
    • A díky velkému skoku ve výdrži baterie ti sluchátka na jedno nabití vydrží hrát celých šest hodin.

    Zvuk

    H2. Technologický koncert.

    Nový čip Apple H2 diriguje špičkový zvuk AirPodů Pro. Je dokonale sehraný se speciálně zkonstruovaným budičem a zesilovačem, takže dokáže rozeznít průzračně čisté výšky i mohutné basy. Každý tón je teď plastičtější než kdykoli předtím. Zbrusu nový čip H2 toho umí daleko víc než jeho předchůdce. Metodami výpočetního audia dokáže ještě inteligentněji potlačovat hluk a vykouzlit trojrozměrný dojem z poslechu. A přitom i prodlužuje výdrž baterie.

    Potlačování hluku

    Sólo pro ticho.

    Díky dvakrát účinnějšímu potlačování hluku oproti předchozí generaci sluchátek rozehrají AirPody Pro s čipem H2 koncert zasazený do naprostého klidu. A protože máš lepší kontrolu nad tím, co chceš a co nechceš slyšet, ponoříš se do písniček a podcastů jako nikdy dřív.

    Až 2x účinnější aktivní potlačování hluku.

    Nový budič a vylepšené akustické algoritmy pomáhají aktivnímu potlačování hluku tlumit okolní zvuky, takže tě při poslechu na cestách nebo ve chvílích soustředění nebude nic rušit. Mikrofony na potlačování hluku a zadní průduch jsou optimálně umístěné tak, aby rychle rozpoznávaly přicházející zvuk a kompenzovaly ho dřív, než se ti dostane do ucha.
     

    V balení jsou čtyři velikosti silikonových špuntů včetně nové varianty XS, a tak sluchátka pohodlně sednou širšímu okruhu posluchačů. Díky akustickému utěsnění špuntů zvuk nikam neuniká a AirPody Pro výborně drží.

    Adaptivní režim propustnosti využívá schopnosti čipu H2 k tlumení intenzity hlasitých zvuků, třeba sirén nebo elektrického nářadí. Můžeš tak klidně vnímat, co se děje kolem tebe.

    Potlačuje hluk 48 000x za sekundu.
     

    Ještě lepší ovládání

    S dotykovým ovládáním na stopce máš všechny funkce přehrávání pod kontrolou. Přejetím nahoru nebo dolů upravíš hlasitost. Stisknutím pustíš nebo zastavíš hudbu a přijmeš nebo ukončíš hovor. Podržením přepneš mezi aktivním potlačováním hluku a adaptivním režimem propustnosti.

    Personalizovaný poslech

    Zvuk, co naslouchá tvým uším.

    AirPody Pro posouvají zážitek z poslechu na novou, ještě osobnější úroveň. Personalizovaný prostorový zvuk s dynamickým snímáním polohy hlavy tě ve spojení s kterýmkoli tvým zařízením obklopí doslova ze všech stran.2 A adaptivní ekvalizace dolaďuje zvuk podle dolehnutí AirPodů Pro, takže všechny frekvence vyzní přesně tak, jak mají.

    Pouzdro a výdrž baterie

    Krabička nabitá možnostmi.

    Nové MagSafe nabíjecí pouzdro má plno funkcí, které přijdou vhod hlavně při poslechu na cestách. Díky inovované konstrukci ho neztratíš z dohledu a prodloužená výdrž baterie ti dopřeje delší poslech, sledování nebo volání. Šikovnější pouzdro nenajdeš.

    Až 6 hodin poslechu s aktivním potlačováním hluku.
    Až 30 hodin poslechu s aktivním potlačováním hluku při použití nabíjecího pouzdra.

    MagSafe nabíjecí pouzdro se dá nabíjet nabíječkou Apple Watch nebo MagSafe. Rozumí si taky s konektorem Lightning a nabíječkami s certifikací Qi.

    Kouzelný zážitek
     

    V jednoduchosti je síla.

    AirPods Pro mají všechny kouzelné schopnosti, které jsou AirPodům vlastní – od okamžitého nastavení až po sdílení zvuku. Nové funkce jsou navržené tak, aby ti pomohly rychle si všechno přizpůsobit a zvládat víc věcí s nevídanou lehkostí. Sdílení zvuku Poslech muziky nebo zvuk seriálu snadno nasdílíš do dvou libovolných párů AirPodů. Stačí je podržet u iPhonu, iPadu nebo Apple TV, kde obsah přehráváš, a hned se připojí.

    Hladké přepínání Díky automatickému přepínání můžeš hladce střídat iPhone, Apple Watch, iPad, Mac a Apple TV. Zvuk tě bude následovat. Když si třeba pouštíš hudbu z Macu, můžeš na sluchátkách přijmout hovor z iPhonu – bez přepínání mezi zařízeními.

    AirPody a zpřístupnění AirPods Pro nejsou perfektní jen na poslech muziky, ale pomůžou i se specifickými sluchovými potřebami. Například funkce Zesílení konverzace izoluje v hlučném prostředí hlas osoby přímo před tebou od zvuků kolem. Přizpůsobení pro sluchátka zase zesílí frekvence, které potřebuješ slyšet pro lepší srozumitelnost. A když se budeš chtít soustředit v plném sále na přednášejícího, Živý poslech ve spojení s iPhonem ti pomůže zachytit zvuk na větší vzdálenost.


    Poslat dotaz

    Dotaz k tomuto produktu

    Váš e-mail
    Dotaz
    Stránka je chráněna pomocí Google reCAPTCHA

    Parametry

    Příslušenství

    Typ příslušenství Sluchátka
    Konektor vstupní Bezdrátové
    Typ nabíjení Bezdrátové, Lightning
    Barva bílá

    Všechny produkty

    Výrobce Apple

    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.